Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Стимуланти в секса

08 Дек 2014, 17:59

ivoblinc написа:
Бай Атанас написа:Я си ползвам и зиме, и лете мастичка. По-корав съм и от Робокоп :)

Тука съм плътно зад тебе! Какво по-хубаво и ефикасно средство от това?!

Тя не е по вкуса на всяка дама ;)) Тъй че трябва и друго да намерите :lol:

19 Яну 2015, 16:43

Засега не се нуждая от стимуланти, но има някои неща, които повече ме предразполагат - малко музика, малко алкохол. :oops: , пък и ако мъжът ми реши да се разходи наоколо по хавлия само... размечтах се чак. :oops:

20 Яну 2015, 11:09

Не използвам никакви стимуланти, а може би е време да започна, защото напоследък нещо нямам желание за интимности.. :roll:

21 Яну 2015, 14:47

Стига ми само да видя жена и не се нуждая от повече стимуланти.. Сетих се за онзи виц, където 3 двойки, женени съответно от 10г. 5г. и младоженци кандидатстват за приемане в местната църква. Свещенника им казал, че за да ги приемат трябва 2 седмици да се въздържат от секс. Срещат се след 2 седмици и питат първата двойка как са се справили:
- Нямаше проблем да изкараме 2 седмици!
Женените от 5 години:
-Първата седмица биваше, на втората спяхме в различни стаи, за да не се изкушаваме.
Младоженците:
-Съжалявам, отче, но жена ми се качи да стигне една царевица на най-горния рафт, изтърва я и се наведе да я вземе и ..не се сдържах!
- Съжалявам, тогава не можем да ви пуснем в нашата църка..
- То да беше само църквата, вече и в магазина не ни пускат.. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Та тъй, още се причислявам от младоженците хахах :)

Търся добър секс стимулант

25 Юни 2015, 12:28

Чух наскоро, че щели да пускат виагра за жени, ама докато дойде до България твърде много време ще отнеме и брака ми може и да се е разпаднал :( :(
Търся си добър секс симулант, тъй като от едно време насам, не зная защо желанието ми за секс е под нулата, не се чувствам така женствена и това, че се приведох в някакъв нормален вид и от едно време насам полагам по-особени грижи за себе си, то по никакъв начин не ми влияе на либидото :|

Искам да си се върна към онова свое нападателно аз :D
boost-female-libido.jpg
boost-female-libido.jpg (11.19 KiB) Прегледано 4945 пъти

Иска ми се да съм от онези огнени жени, нали се сещате, затова си мислих, че веднъж като ме разпали въпросният секс стимулант, който ще ми препоръчате, то нататък няма да имам проблеми с това :idea:
Ама какво ще ми предложите, аз съм доста боса в тези неща и не зная дали има такива секс стимуланти специално за жени :roll:

Re: Търся добър секс стимулант

25 Юни 2015, 12:36

Единствено зная за испанската муха, но из секс шопове може да потърсиш повече инфо, но задължително виж дали това, което си избрала го има и по аптеките, а то би трябвало да е така, иначе по-добре не купувай :idea:

25 Юни 2015, 12:39

Нали знаеш, че всичко е в главата ти, т.е. не се опитвай да си докараш някакво желание по друг начин, а просто помисли как да го направиш по-романтично, по-различно, сети се за нещата, които са те разпалвали в миналото :idea:

25 Юни 2015, 12:51

Мисли си перверзно, ако мислиш как да отидеш на него да му е хубаво, как да го направиш, че да не развалиш брака си става сложно вече и напрягащо и нормално да нямаш истинско желание.

25 Юни 2015, 13:34

Има я виаграта на българския пазар, само трябва да се разровиш из интернет, цената му е към 50-60лв. за опаковка. Аз съм пила и имаше ефект, само че доста дълго време те държи желанието..

25 Юни 2015, 13:41

Pipilota написа:Има я виаграта на българския пазар, само трябва да се разровиш из интернет, цената му е към 50-60лв. за опаковка. Аз съм пила и имаше ефект, само че доста дълго време те държи желанието..

Ооо... това е доста кофти, особено ако си изморила мъжлето си и повече не може да те издържа :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14