Изпробвали ли сте диетата „Японско чудо”?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Изпробвали ли сте диетата „Японско чудо”?

Мнениеот Lyomi » 30 Окт 2013, 14:41

Чувам все повече добри отзиви за диетата „Японско чудо”. Освен, че килограмите се свалят бързо, съм чела, че се и запазват от 2 до 3 години.

Хайде, мога да се съглася, че за 14 дни можеш да свалиш 8 килограма, защото на мен тази диета „Японско чудо” ми се вижда крайно оскъдна! Но как ще ги запазиш в продължение на толкова време, при положение, че ядеш каквото си искаш.

Аз не мога да експериментирам със себе си, защото тези килограми са ми достатъчни - нито много, нито малко. Ще бъде интересно, ако се направи диетата преди коледните празници, а след тях се претеглиш , не мисля, че кантарът би показвал едно и също.

Иска ми се да чуя мнения на хора изпробвали това „Японско чудо”! Смятам, че повечето биха били на моето мнение!
Lyomi

Re: Изпробвали ли сте диетата „Японско чудо”?

Мнениеот PasDeDeux » 30 Окт 2013, 14:52

Наистина е оскъдно храненето по време на диетата "Японско чудо"! Да, аз съм я правила, естествено не стриктно, понеже ми прилошава доста често, когато съм гладна.

Потвърждавам ефекта й, въпреки че се храня здравословно, до колкото ми е възможно и промяната в храненето не беше така драстична.
Естествено, когато приключи диетата продължих да се храня без хляб, за да запазя ефекта й.

Иначе не мога да си представя колко дълго би задържал тези килограми, ако от следващия ден започнеш с шоколадите.
PasDeDeux

Мнениеот Nightmare » 14 Ное 2013, 15:02

Никой не може да ме убеди, че след каквато и да било диета могат да се запазят постигнатите килограми, особено, както казваш, преди коледните празници! :!:
Nightmare

Мнениеот иваа » 18 Ное 2013, 14:41

Днес ми е 8 ден и съм свалила 3-3.5кг., вярно, че нямам кой знае колко за сваляне, но очаквах по-добри резултати ...
иваа

Мнениеот moni.sparrow » 18 Ное 2013, 14:52

Не е ли прекалено строга, аз не мисля, че бих се справила с нея?!
moni.sparrow

Мнениеот иваа » 20 Ное 2013, 10:29

аз я правя на този принцип и не ми се струва кой знае колко сложно. Неприятното е, че се яде без сол и зехтин за салатите или поне аз така правя и грам не ми е вкусно.
иваа

Мнениеот Harmony » 21 Ное 2013, 16:32

иваа написа:аз я правя на този принцип и не ми се струва кой знае колко сложно. Неприятното е, че се яде без сол и зехтин за салатите или поне аз така правя и грам не ми е вкусно.

На мен ми е достатъчно лимончето, не че ще откажа ако има сол и мазнина, но става, обаче аз не мога да издържам, слаб ми е организма и бързо се изтощавам!
Аватар
Harmony

Мнениеот djudjanka » 22 Яну 2014, 14:50

Дайте примерно меню, какво се яде по време на тази диета? Четох, че сутринта се започва с кафе, може ли да се замести с нещо?
Аватар
djudjanka

Мнениеот Harmony » 22 Яну 2014, 17:23

djudjanka написа:Дайте примерно меню, какво се яде по време на тази диета? Четох, че сутринта се започва с кафе, може ли да се замести с нещо?

Не зная дали горчивото кафе се замества, предполага се, аз бих го направила с черен чай, но истински, не от тези във филтрите, а насипен!
От там нататък менюто е точно определено, като основно се включва месо, яйца и зеленчук, но в ограничени количества, без сол с лимонче само, не е леко :|
Аватар
Harmony

Мнениеот pepa1974 » 04 Мар 2014, 18:12

Има ли ефект от диетата? Споделете! Успяхте ли да свалите след тежките празнични зимни софри? Наближава пролетта и ми се ще да вляза в една по-стройна форма, но нещо не проявявам особено упорство..... :oops:
pepa1974

Следваща

Назад към Диети