Изпробвали ли сте диетата „Японско чудо”?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Изпробвали ли сте диетата „Японско чудо”?

Мнениеот niya_mazova » 10 Мар 2014, 13:40

pepa1974 написа:Има ли ефект от диетата? Споделете! Успяхте ли да свалите след тежките празнични зимни софри? Наближава пролетта и ми се ще да вляза в една по-стройна форма, но нещо не проявявам особено упорство..... :oops:

Не зная дали се отразява така и на останалите, но при мен се свалят килограми, когато спра хляба, сладкото не пия газирано, но и то би влезнало в тази графа и готово, не е толкова трудно, когато основно хрупам салати ;) При теб за какво иде реч, ако е това обикновеното зимно качване, не се притеснявай, малко да се затопли и апетита ти ще спадне, все пак сме като мечите, не трябва да забравяме, с топлото време идват и малкото килограми ;)
niya_mazova

Мнениеот Вассилена » 10 Май 2014, 13:36

Здравейте, аз правих диетата миналата година точно както е описана. Много е строга, огладнява се бързо и аз не свалих кой знае колко килограма, може би 2... Преди две години правих безвъглехидратен режим на хранене (въглехидратите се свеждат до минимум), за 3 месеца свалих около десет килограма и ги запазих около година. Преди месец правих тази и свалих 3 килограма.Сега съм на 90 дневна диета, не стоя гладна и всичко, което ям е вкусно. :)
Вассилена

Мнениеот pepa1974 » 10 Май 2014, 17:20

То и тая като чета е без въглехидрати. Що така едната ти действа, а другата-не? Да нямаш проблем с обмяната? Знам за една страхотна ендокриноложка-д-р Сенкова, би могла да ти помогне, но и да не е при нея, пак си обърни внимание.
pepa1974

Предишна

Назад към Диети