Бихте ли се подложили на регресия?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Бихте ли се подложили на регресия?

Мнениеот Harmony » 21 Яну 2016, 17:27

Много ми се иска да си направя регресия. Това желание вече няколко години ме държи и се чувствам длъжна на себе си.
Понякога имам чувство, че ми се връщат преживяни моменти, а те никога не са се случвали, а дават отражение върху живота и действията ми, затова си мисля, че е от предни животи някакъв останал спомен.
Смятам, че това е нещото, което наистина ще може да ми помогне и ще спра да се лутам и да правя толкова често грешни избори!

Мисля си, обаче, че не е шега работа, все пак си е под хипноза. Страхувам се да не ме повреди някой "специалист"!
Вие бихте ли се подложили и с каква цел, смятате ли, че това е нещото, което може наистина да ми помогне? :???:
Аватар
Harmony

Re: Бихте ли се подложили на регресия?

Мнениеот Bambaa » 21 Яну 2016, 17:51

Това е много странно, не съм убедена, че може да се случи и то с всеки, предполагам и на мен ще ми е интересно да се върна назад, ако мога, де :!:
Аватар
Bambaa

Мнениеот dinkog » 22 Яну 2016, 10:52

Мисля, че това са глупости. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Мнениеот Lisica » 22 Яну 2016, 11:39

Не знаех, че се прави нещо такова, хипноза, за да си спомниш минали животи? Какви хора се занимават с подобни неща? :roll:
Аватар
Lisica

Мнениеот Harmony » 22 Яну 2016, 12:46

Lisica написа:Не знаех, че се прави нещо такова, хипноза, за да си спомниш минали животи? Какви хора се занимават с подобни неща? :roll:

Обикновено са психолози, а за да има ефект, то трябва да бъдат добри такива, иначе в противен случай няма да има никакъв резултат :idea:
Аватар
Harmony

Мнениеот Mon_ton » 22 Яну 2016, 13:08

Harmony написа:
Lisica написа:Не знаех, че се прави нещо такова, хипноза, за да си спомниш минали животи? Какви хора се занимават с подобни неща? :roll:

Обикновено са психолози, а за да има ефект, то трябва да бъдат добри такива, иначе в противен случай няма да има никакъв резултат :idea:

Аз разбрах, че си под хипноза, психолозите могат ли да прилагат тази практика? Аз лично за първи път чувам за това нещо. :roll: Доста ми е странно, каква може да е целта,а ко на времето се окаже, че в някой предишен живот си бил царския шут, то надали в момента е приложимо. :-| :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Lili_pili » 22 Яну 2016, 15:46

какво мислиш, че може да ти даде едно връщане назад?
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот ManiJani » 22 Яну 2016, 16:32

Mon_ton написа:
Harmony написа:

Аз разбрах, че си под хипноза, психолозите могат ли да прилагат тази практика? Аз лично за първи път чувам за това нещо. :roll: Доста ми е странно, каква може да е целта,а ко на времето се окаже, че в някой предишен живот си бил царския шут, то надали в момента е приложимо. :-| :mrgreen:

Именно, че само психолог с цел лечение би имал право да те сложи под хипноза
ManiJani

Мнениеот Ваня Стойчева » 22 Яну 2016, 17:18

Психиатър-хипнотизатор не съм чула да има, но може и да се намери някой такъв тип, който да провежда подобни лечения. интересно ще мие а ко отидеш да разкажеш повече.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Коцева » 22 Яну 2016, 17:52

Ваня Стойчева написа:Психиатър-хипнотизатор не съм чула да има, но може и да се намери някой такъв тип, който да провежда подобни лечения. интересно ще мие а ко отидеш да разкажеш повече.

Е, ти от кого смяташ, че се прави хипнозата, от магьосници ли?
Коцева

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси