24 Яну 2016, 08:45
Аз си мисля, че Мерилин възкръсва и в компанията на Дъмбълдор правят заклинания, но не съм сигурна.Коцева написа:Ваня Стойчева написа:Психиатър-хипнотизатор не съм чула да има, но може и да се намери някой такъв тип, който да провежда подобни лечения. интересно ще мие а ко отидеш да разкажеш повече.
Е, ти от кого смяташ, че се прави хипнозата, от магьосници ли?
09 Фев 2016, 11:05
09 Фев 2016, 12:21
mamina написа:Много любопитно, бих опиталаПредставям си после излизам с цяло досие кога, къде и каква съм била
09 Фев 2016, 23:07
11 Фев 2016, 13:04
tinkerbell написа:Чела съм, че всеки има способността и сам да си спомни неща от минали животи, т.е., да чете от "акашовите записи" и да научи за миналите си прераждания. Но "отключването" и умените да го осъзнава се постигало, евентуално, само с тренинг, медитации и такива неща.
12 Фев 2016, 00:14
balsam написа:tinkerbell написа:Чела съм, че всеки има способността и сам да си спомни неща от минали животи, т.е., да чете от "акашовите записи" и да научи за миналите си прераждания. Но "отключването" и умените да го осъзнава се постигало, евентуално, само с тренинг, медитации и такива неща.
Едва ли всеки може да го постигне това. Затова "наготово" при специалист. Любопитно ми е дали "си спомняш" сцени от минал твой живот, можеш ли да си обясниш по това какъв си бил грешки, които допускаш сега и защо с даден човек се събираш.
12 Фев 2016, 10:29
tinkerbell написа:balsam написа:tinkerbell написа:Чела съм, че всеки има способността и сам да си спомни неща от минали животи, т.е., да чете от "акашовите записи" и да научи за миналите си прераждания. Но "отключването" и умените да го осъзнава се постигало, евентуално, само с тренинг, медитации и такива неща.
Едва ли всеки може да го постигне това. Затова "наготово" при специалист. Любопитно ми е дали "си спомняш" сцени от минал твой живот, можеш ли да си обясниш по това какъв си бил грешки, които допускаш сега и защо с даден човек се събираш.
Ако можеш да различиш специалиста от мошеника. То хипнозата не е безобидно нещо, а колко много екстрасенси се рекламират и с регресия
19 Фев 2016, 11:09
19 Фев 2016, 11:27
tinkerbell написа:Вероятно по реномето, по доказани умения с реални хора. Да е психолог с репутация, а не екстрасенс по обява...
22 Фев 2016, 11:29
roksana написа:tinkerbell написа:Вероятно по реномето, по доказани умения с реални хора. Да е психолог с репутация, а не екстрасенс по обява...
То хората сме като овцете малко - един каже,ч е еди кой си е голям специалист и всички тръгнем юруш.