Ginger написа:Добре, това за фонда и аз го зная, но как успяват, защо на мен никога не ми се получава това, все изхвърчат парите, при положение, че правя излишни покупки, но на заплата като вземеш бейсик нещата и до следващата заплата караш спокойно за излизания, храна, неща, от които няма как да спестиш, и как да заделяш...
marsu написа:Ginger написа:Добре, това за фонда и аз го зная, но как успяват, защо на мен никога не ми се получава това, все изхвърчат парите, при положение, че правя излишни покупки, но на заплата като вземеш бейсик нещата и до следващата заплата караш спокойно за излизания, храна, неща, от които няма как да спестиш, и как да заделяш...
Явно се получава, ако вземаш по-голяма заплата, а и зависи какви са ти семейните разходи, ако живееш с родителите си, където не плащаш за ток и вода, често и за храна то си е направо простотия да си дадеш парите за излизания и все да си на червено без да заделиш по малко.![]()
mix_twix написа:Хитро е даимаш такъв фонд, дори и да не го ползваш за себе си , то може тея пари да са полезни при нуждаДемек като цяло дали за кеф или не пари трябва да има заделени.
Pipilota написа:Както се казва,ако има нещо да се случва,то ще се случи...
Kremiliya написа:Pipilota написа:Както се казва,ако има нещо да се случва,то ще се случи...
Е, това значи ли да си затваряме очите и да се оставяме на случайността, според мен трябва много да внимаваме, какво и как правим, а не да оставяме мъжете ни свободно да се шляят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта