За мъжки вечери и женските опасения?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: За мъжки вечери и женските опасения?

Мнениеот Ginger » 01 Окт 2015, 11:15

Добре, това за фонда и аз го зная, но как успяват, защо на мен никога не ми се получава това, все изхвърчат парите, при положение, че правя излишни покупки, но на заплата като вземеш бейсик нещата и до следващата заплата караш спокойно за излизания, храна, неща, от които няма как да спестиш, и как да заделяш... :roll:
Ginger

Мнениеот kalinka-kuku » 01 Окт 2015, 12:50

Ginger написа:Добре, това за фонда и аз го зная, но как успяват, защо на мен никога не ми се получава това, все изхвърчат парите, при положение, че правя излишни покупки, но на заплата като вземеш бейсик нещата и до следващата заплата караш спокойно за излизания, храна, неща, от които няма как да спестиш, и как да заделяш... :roll:

Явно се получава, ако вземаш по-голяма заплата, а и зависи какви са ти семейните разходи, ако живееш с родителите си, където не плащаш за ток и вода, често и за храна то си е направо простотия да си дадеш парите за излизания и все да си на червено без да заделиш по малко. ;)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот exotic » 02 Окт 2015, 16:25

marsu написа:
Ginger написа:Добре, това за фонда и аз го зная, но как успяват, защо на мен никога не ми се получава това, все изхвърчат парите, при положение, че правя излишни покупки, но на заплата като вземеш бейсик нещата и до следващата заплата караш спокойно за излизания, храна, неща, от които няма как да спестиш, и как да заделяш... :roll:

Явно се получава, ако вземаш по-голяма заплата, а и зависи какви са ти семейните разходи, ако живееш с родителите си, където не плащаш за ток и вода, често и за храна то си е направо простотия да си дадеш парите за излизания и все да си на червено без да заделиш по малко. ;)

Е, тук става въпрос за хора, които живеят с половинките и имат такъв фонт, иначе другите кучета ги яли, като мислиш само за себе си е лесно :idea:
exotic

Мнениеот mix_twix » 29 Окт 2015, 17:31

Хитро е даимаш такъв фонд, дори и да не го ползваш за себе си , то може тея пари да са полезни при нужда ;) Демек като цяло дали за кеф или не пари трябва да има заделени.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Грохот » 29 Окт 2015, 17:49

mix_twix написа:Хитро е даимаш такъв фонд, дори и да не го ползваш за себе си , то може тея пари да са полезни при нужда ;) Демек като цяло дали за кеф или не пари трябва да има заделени.

Винаги! От малка така ме учиха и сега... гледайте на какво положение съм... пак от заплата на заплата :) :|
Грохот

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Ное 2015, 21:47

Боже, фонд, у нас аз държа парите! :D Подредила съм го мъжа да си взема от портмонето ми и да си казва какво е взел, фондове имам само аз :jumpeveryone:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 06 Ное 2015, 06:59

Както се казва,ако има нещо да се случва,то ще се случи...
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kremiliya » 25 Ное 2015, 18:04

Pipilota написа:Както се казва,ако има нещо да се случва,то ще се случи...

Е, това значи ли да си затваряме очите и да се оставяме на случайността, според мен трябва много да внимаваме, какво и как правим, а не да оставяме мъжете ни свободно да се шляят.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Fancy » 26 Ное 2015, 12:35

Kremiliya написа:
Pipilota написа:Както се казва,ако има нещо да се случва,то ще се случи...

Е, това значи ли да си затваряме очите и да се оставяме на случайността, според мен трябва много да внимаваме, какво и как правим, а не да оставяме мъжете ни свободно да се шляят.

Какво означава случайност, няма такова нещо, това си е осъзнато решение от негова страна. :hammer:
Fancy

Мнениеот mix_twix » 22 Яну 2016, 16:44

Кременче, дори и да си вържиш мъжа у вас, той като му се ще да си развее това, дето го има в гащите ще го развее, независимо ти дали искаш или не искаш. Незавиисмо дали си мислиш, че той е на работа, а той може да се забавлява адски много през това време. Тъй че не се шашкай много. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже