Може ли да имам връзка с жена която носи памперси?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Може ли да имам връзка с жена която носи памперси?

Мнениеот pesho911 » 26 Ное 2013, 23:21

Бях се запознал в интернет с една жена.Уредихме си среща и аз много се зарадвах на успеха.Очаквах с нетърпение срещата.И когато най-сетне настъпи срещата аз бях много щастлив.Оказа се че на живо е по-красива отколкото на снимките.Реших да я изпратя и я закарах с колата.Тогава след като слезе от колата.Ситуацията се разгорещи и аз се изовах в апартамента и.След това тя се дръпна и каза че нямало нищо да се получи между нас.Аз я попитах защо и тя ми обясни че един мъж я е зарязал защото носи памперс.Аз тогава и казах че съм различен.Тя каза че се изпуска в памперса и че го носи постоянно.Приех факта и я успокоих.Казах и че е на-красивата мацка която съм виждал.Тя се зарадва я каза че ще се по-освежи и ще се върне.Изчаках да излезе от банята след това правихме секс.След , като свършихме тя си сложи памперса.Заспахме и на сутринта тя се беше насрала.Помогнах и със смяната на памперса.И също разбрах че цял живот ще го носи.Мисля да и дам шанс пък каквото стане.
pesho911

Re: Може ли да имам връзка с жена която носи памперси?

Мнениеот ivoblinc » 27 Ное 2013, 14:27

Ами само ти можеш да се отговориш на този въпрос! Ако наистина ти допада мацката, защо да я режеш, всеки си има проблемите и недостатъците, така че приеми, да кажем твоята ревност (ако си ревнив) равностойна на нейният проблем! ;)
ivoblinc

Мнениеот pesho911 » 27 Ное 2013, 18:10

ivoblinc написа:Ами само ти можеш да се отговориш на този въпрос! Ако наистина ти допада мацката, защо да я режеш, всеки си има проблемите и недостатъците, така че приеми, да кажем твоята ревност (ако си ревнив) равностойна на нейният проблем! ;)

Ще и дам шанс.Така съм решил вече окончателно.
pesho911

Мнениеот nocount » 27 Ное 2013, 18:23

pesho911 написа:Мисля да и дам шанс пък каквото стане.

Четейки твоите думи, мисля си, че по-скоро на себе си даваш шанс с готина жена. Всеки има проблеми със здравето, при някои си личат, при други по-малко. Мисля, че това има малко значение в една връзка.
nocount

Мнениеот Violetta » 25 Яну 2016, 21:48

pesho911 написа:Бях се запознал в интернет с една жена.Уредихме си среща и аз много се зарадвах на успеха.Очаквах с нетърпение срещата.И когато най-сетне настъпи срещата аз бях много щастлив.Оказа се че на живо е по-красива отколкото на снимките.Реших да я изпратя и я закарах с колата.Тогава след като слезе от колата.Ситуацията се разгорещи и аз се изовах в апартамента и.След това тя се дръпна и каза че нямало нищо да се получи между нас.Аз я попитах защо и тя ми обясни че един мъж я е зарязал защото носи памперс.Аз тогава и казах че съм различен.Тя каза че се изпуска в памперса и че го носи постоянно.Приех факта и я успокоих.Казах и че е на-красивата мацка която съм виждал.Тя се зарадва я каза че ще се по-освежи и ще се върне.Изчаках да излезе от банята след това правихме секс.След , като свършихме тя си сложи памперса.Заспахме и на сутринта тя се беше насрала.Помогнах и със смяната на памперса.И също разбрах че цял живот ще го носи.Мисля да и дам шанс пък каквото стане.

Има такива заболявания, хората с тях също се нуждаят от любов!
Violetta

Мнениеот mangusta » 26 Яну 2016, 11:43

Violetta написа:
pesho911 написа:Бях се запознал в интернет с една жена.Уредихме си среща и аз много се зарадвах на успеха.Очаквах с нетърпение срещата.И когато най-сетне настъпи срещата аз бях много щастлив.Оказа се че на живо е по-красива отколкото на снимките.Реших да я изпратя и я закарах с колата.Тогава след като слезе от колата.Ситуацията се разгорещи и аз се изовах в апартамент и.След това тя се дръпна и каза че нямало нищо да се получи между нас.Аз я попитах защо и тя ми обясни че един мъж я е зарязал защото носи памперс.Аз тогава и казах че съм различен.Тя каза че се изпуска в памперса и че го носи постоянно.Приех факта и я успокоих.Казах и че е на-красивата мацка която съм виждал.Тя се зарадва я каза че ще се по-освежи и ще се върне.Изчаках да излезе от банята след това правихме секс.След , като свършихме тя си сложи памперса.Заспахме и на сутринта тя се беше насрала.Помогнах и със смяната на памперса.И също разбрах че цял живот ще го носи.Мисля да и дам шанс пък каквото стане.

Има такива заболявания, хората с тях също се нуждаят от любов!

Разбира се, още по-хубаво, че тя не се смущава от това, а и ти не я караш да се чувства неудобно, което е още по-хубавото
mangusta

Назад към Зона за мъже