Кои са нещата, които бащите е редно да предадат на синовете си?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Кои са нещата, които бащите е редно да предадат на синовете си?

Мнениеот Kaya » 19 Фев 2015, 14:29

Има много бащи, които не могат да научат синовете си да си връзва обувките, пък какво остава за друго! Мисля, че бащите могат да научат синовете си на това, което могат да ги научат и майките им. хаха :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот S_Milenska » 19 Фев 2015, 15:31

Kaya написа:Има много бащи, които не могат да научат синовете си да си връзва обувките, пък какво остава за друго! Мисля, че бащите могат да научат синовете си на това, което могат да ги научат и майките им. хаха :)

И това го има, понякога теорията не помага на практиката, много неща се знаят, но малко бащи са всеотдайни и се вълнуват за правилното възпитание, съответно точно на ова учат децата си - да не се занимават особено с поколението си. :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Локумът » 15 Апр 2015, 13:29

Моите съм се постарал да ги науча да не бъдат идиоти, ако им е възможно. Мисля, че съм го постигнал, останалото сами да си чупят главите да го научат :)
Аватар
Локумът

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Апр 2015, 16:47

Не мисля, ч емного бащи предават нещо на синовете си, освен откровена дебилщина...
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Локумът » 28 Апр 2015, 16:23

rabotnata pchela написа:Не мисля, ч емного бащи предават нещо на синовете си, освен откровена дебилщина...

Е то всичко е възможно в наши дни, това не е нещо малко, на което да ги научиш хаха :))
Аватар
Локумът

Мнениеот penelopa » 27 Яну 2016, 17:27

Според мен е важно да го научи как да отстранява повредите вкъщи :smile:
penelopa

Мнениеот Lili_gagarin » 27 Яну 2016, 17:35

penelopa написа:Според мен е важно да го научи как да отстранява повредите вкъщи :smile:

Много е повърхностно! Да отстранява повредите. По света, онея супер забили западни нации, дето едва оцеляват и са на ръба на мизерията, по-зле от нас, всеки си разбира от едно нещо, за да има работа за всеки. Ние българите сме компетентни по всички въпроси и за нас е важно, бащата като родител и фигура да научи сина си да сменя крушки и да оправя бушоните. Евала! :clappingorange:
Lili_gagarin

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Яну 2016, 18:16

И аз мисля, че можем и без бащи, просто някой да ги научи да сменят контакти стига. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот iwoni » 28 Яну 2016, 12:01

Lili_gagarin написа:
penelopa написа:Според мен е важно да го научи как да отстранява повредите вкъщи :smile:

Много е повърхностно! Да отстранява повредите. По света, онея супер забили западни нации, дето едва оцеляват и са на ръба на мизерията, по-зле от нас, всеки си разбира от едно нещо, за да има работа за всеки. Ние българите сме компетентни по всички въпроси и за нас е важно, бащата като родител и фигура да научи сина си да сменя крушки и да оправя бушоните. Евала! :clappingorange:

На жената й е втълпено, че мъжът трябва да ги умее тези неща. Някак му се нарушава имиджа - гледай го сега този, и еднин бушон не може да смени! Кофти някак :grin:
iwoni

Мнениеот Pipilota » 28 Яну 2016, 12:04

мяот не може да сменя бушони, нито да прави разни ВИК неща, като ни се развали казанчето викаме човек, който да го поправи. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже