ramimni написа:Много са опасни тези хапчета, не знаеш какво съдържат, не знаеш как действат, а в повечето случаи и не действат, само увреждат това и онова
Nightmare написа:Pipilota написа:Абе ако имаш проблем, щеш не щеш трябва да се вземат лекарствата, въпреки парите, за щастие, поне лекарството го има и не е в крайно непосилна сума. А и си мисля, за такива заболявания парите не могат ли да минават през здравна каса?
Това не е от лекарствата, които можеш да кажеш, ами ще пробвам да го пия, апък ако мине - мине, при положение, че трябва да се пие от 1 до 3 месеца, а едното сашенце е 3 лева и отгоре, нали?
здрави хора написа:Здравейте. Според мен ако човек иска да отслабне - единственият начин е да се научи на балансирано здравословно хранене, като спазва определен калориен прием.Има начини да се установи колко да бъде. Хранителните добавки са точно това - добавки. Няма такава таблетка, сиропче или прахче, от което да се отслабва. Хранителните добавки ни дават допълнително ценни микроелементи, аминокиселини, които не можем да си набавим с обичайното хранене. Аз лично имам страхотни резултати, използвайки програмата "Предизвикателството да отслабнеш".Това е 13 седмичен курс по хранене и контрол на тегло. Важно е да се научим на правилно и балнсирано хранене - може да проучите и повече за този курс -http://zdravihora.com/grupa-za-podkrepa-kurs-za-otslabvane.
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта