Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Безопасни ли са хапчетата за отслабване, които се продават свободно?

Мнениеот ramimni » 22 Юни 2015, 16:35

Много са опасни тези хапчета, не знаеш какво съдържат, не знаеш как действат, а в повечето случаи и не действат, само увреждат това и онова :(
ramimni

Мнениеот qwerryyy » 22 Юни 2015, 16:43

ramimni написа:Много са опасни тези хапчета, не знаеш какво съдържат, не знаеш как действат, а в повечето случаи и не действат, само увреждат това и онова :(

Има доста дето са вирнали краката от тях, не знам как ткака рискуват тези хора с нещо, което е със съмнителен продукт и все пак трябва да има такава важна функция, по-добре или скъпи хапчета, или дебела.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kauda » 22 Юни 2015, 17:04

С хапчета ен съм чула някой , да е постигнал голям успех. хапчетата са придружени със строга диета, която неминуемо дава резултат, остава само волята.
Аватар
kauda

Re: Добра ли е ефективността на Хиалур екс и какви могат да бъдат неговите заместители?

Мнениеот Pipilota » 24 Юли 2015, 06:08

Nightmare написа:
Pipilota написа:Абе ако имаш проблем, щеш не щеш трябва да се вземат лекарствата, въпреки парите, за щастие, поне лекарството го има и не е в крайно непосилна сума. А и си мисля, за такива заболявания парите не могат ли да минават през здравна каса?

Това не е от лекарствата, които можеш да кажеш, ами ще пробвам да го пия, апък ако мине - мине, при положение, че трябва да се пие от 1 до 3 месеца, а едното сашенце е 3 лева и отгоре, нали? :idea:

Ако се налага има варианти, кутия цигари са 5 лева, а виждаме, че българите масово пушат, а и има алтернативни методи за лечение, ако се комбинират добрия ефект ще скъси времето за прием на скъпото лекарство.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Добра ли е ефективността на Хиалур екс и какви могат да бъдат неговите заместители?

Мнениеот Monika_Spasova » 24 Юли 2015, 06:16

За ставите имаше рецепти с желатин, точно за да се възстанови ставния хрущял пробрайте и от тях в комбинация с хиалук екс. Баба ми имаше някаква рецепта и беше много доволна.
Аватар
Monika_Spasova

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете опит!

Мнениеот здрави хора » 11 Окт 2015, 15:50

Здравейте. Според мен ако човек иска да отслабне - единственият начин е да се научи на балансирано здравословно хранене, като спазва определен калориен прием.Има начини да се установи колко да бъде. Хранителните добавки са точно това - добавки. Няма такава таблетка, сиропче или прахче, от което да се отслабва. Хранителните добавки ни дават допълнително ценни микроелементи, аминокиселини, които не можем да си набавим с обичайното хранене. Аз лично имам страхотни резултати, използвайки програмата "Предизвикателството да отслабнеш".Това е 13 седмичен курс по хранене и контрол на тегло. Важно е да се научим на правилно и балнсирано хранене - може да проучите и повече за този курс -http://zdravihora.com/grupa-za-podkrepa-kurs-za-otslabvane.
здрави хора

Мнениеот donni » 12 Окт 2015, 15:51

здрави хора написа:Здравейте. Според мен ако човек иска да отслабне - единственият начин е да се научи на балансирано здравословно хранене, като спазва определен калориен прием.Има начини да се установи колко да бъде. Хранителните добавки са точно това - добавки. Няма такава таблетка, сиропче или прахче, от което да се отслабва. Хранителните добавки ни дават допълнително ценни микроелементи, аминокиселини, които не можем да си набавим с обичайното хранене. Аз лично имам страхотни резултати, използвайки програмата "Предизвикателството да отслабнеш".Това е 13 седмичен курс по хранене и контрол на тегло. Важно е да се научим на правилно и балнсирано хранене - може да проучите и повече за този курс -http://zdravihora.com/grupa-za-podkrepa-kurs-za-otslabvane.

Смятам, че и без този курс може да се постигнат добри резултати, а балансираното хранене се отразява прекрасно на организма
donni

Мнениеот maminka » 30 Дек 2015, 15:14

Чух много добри отзиви за Флекс Комплекс, предполагам всеки различни се повлиява, но може да опиташ
maminka

Мнениеот mammy » 27 Яну 2016, 18:03

Пийте топла вода на гладно-една чаша,яжте повече зеленчуци и плодове-намалете тестените и калоричните храни.Не преяждайте-яжте често и по малко,а и гимнастиката е от значение или заменена с разходка.(виждала съм резултатът -7 кг ,тъй като съм била с такива хора, които са спазвали този режим и успоредно са приемали Килолек)
mammy

Мнениеот Kaya » 28 Яну 2016, 10:33

моя прителка пиеше зелено кафе и много добри резултати постигна снего, разбира се и като ограничи малко тестените храни, те са най-големият враг.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти