Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: L-carnetin- за отслабване?

Мнениеот FramarLekari » 12 Мар 2015, 16:48

annamaria написа:Много благодаря за изчерпателния отговор!
Явно при мен точно това се е случило, за съжаление. Спрях за момента приема, но все още изпитвам определен дискомфорт.

Смятате ли, че при всеки вид и марка л-карнитин ще получавам тези странични ефекти?

Благодаря Ви още веднъж!

Много вероятно е.

Поздрави,
Фрамар
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari

Re: L-carnetin- за отслабване?

Мнениеот annamaria » 13 Мар 2015, 11:17

Благодаря отново!
annamaria

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете опит!

Мнениеот vanqq » 27 Апр 2015, 14:06

Здравейте!

Аз съм ползвала какви ли не отслабващи продукти и съм спазвала много диети, но съм много доволна от Lipoin - хапчетата за отслабване. За 5 седмици отслабнах с 10 кг, без дори да съм спортувала. Имат голям ефект, защото забързват метаболизма.
vanqq

Мнениеот Грохот » 27 Апр 2015, 16:22

vanqq написа:Здравейте!

Аз съм ползвала какви ли не отслабващи продукти и съм спазвала много диети, но съм много доволна от Lipoin - хапчетата за отслабване. За 5 седмици отслабнах с 10 кг, без дори да съм спортувала. Имат голям ефект, защото забързват метаболизма.

Такива, които ядеш и слабееш някак защо не мога да повярвам, плюс, че да свалиш 10 килограма за месец и половина не мисля, че може да ти бъде полезно :| а да ги задържиш след това без тези хапчета - още по-малко възможно :!:
Грохот

Re: хапчета за отслабване

Мнениеот sexymotherbg » 28 Апр 2015, 14:14

Здравейте! Искам да ви се похваля за ефекта който постигнах аз от едни нови билкови таблетки които намаляват апетита и забързват метамоболизма - Липоин!

Препоръча ми ги една моя близка

Реших и аз да ги пробвам и вече за един месец съм 7 кг долу което за мен си е истинско постижение! Препоръчвам ги на всички!!! :P :P
sexymotherbg

Мнениеот Lyomi » 30 Апр 2015, 10:31

На мен това ми изглежда много опасно, не знам кой нормален човек ще се втурне да пие хапове за отслабване, при положение, че няма идея как действат и какво съдържат :!:
Lyomi

Мнениеот Jully » 30 Апр 2015, 10:43

Пия Лида и съм много доволна! Действат ми много добре, почти не изпитвам глад. Препоръчвам ги на всички, които не могат да спазват диети. :!:
Аватар
Jully

Мнениеот simov » 13 Май 2015, 10:45

Синефрин на капки за топене на мазнини.

Синефрина е хормон, които стимулира изгарянето на мазнините чрез повишаването на телесната температура, ускоряване метаболизма на мазнините, подтискане на апетита и увеличаване енергията за физическа активност. Воден разтвор на 1 гр. синефрин /пентедрин/ фармацевтичен в 20 мл. шишенце с капкомер ще ви бъде изпратен при поръчка. Препоръчителна доза 10 капки /25 мг. синфрин/ в чаша чаи или вода един два пъти на ден. Съдържание на опаковката 40 дози. Цена - 5 лв./бр. и куриерски.
За контакт 0876265091.
simov

Мнениеот Snejna » 14 Май 2015, 12:16

В чужбина е страшен хит зеленото кафе, много ми се ще да си взема такива капсули да пия!
Аватар
Snejna

Re: Безопасни ли са хапчетата за отслабване, които се продават свободно?

Мнениеот Lollipop » 21 Юни 2015, 13:41

Burborino написа:Изобщо не им вярвам на тези хапчета за отслабване... дали от известни или неизвестни производители за мен са еднакво неполезни. Никога не съм купувала и не мисля да купувам. Има и други начини...

Точно, никога не съм купувала и аз не мисля, че е правилен избор.
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти