Игрите могат да доведат и до смърт, ако прекалиш!

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Игрите могат да доведат и до смърт, ако прекалиш!

Мнениеот Ваня Стойчева » 28 Яну 2016, 14:28

Има някои опасни игри, които са мода, имаше някакво припадане на мода, когато синът ми беше тийн. :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот penelopa » 29 Яну 2016, 12:36

Slavena написа:
klara написа:Имаше случаи в България на деца, които така се зарибили по компютърните игри, че не различават играта от действителността и бяха полетели от високо. :sad:

За първи път чувам за такива случаи, не мисля, че е истина. )

Има, преди доста години беше. Едно момченце на Батман ли си е играло и беше паднало от терасата.
penelopa

Мнениеот svetlozara » 29 Яну 2016, 18:00

penelopa написа:
Slavena написа:
klara написа:Имаше случаи в България на деца, които така се зарибили по компютърните игри, че не различават играта от действителността и бяха полетели от високо. :sad:

За първи път чувам за такива случаи, не мисля, че е истина. )

Има, преди доста години беше. Едно момченце на Батман ли си е играло и беше паднало от терасата.

Да бе! Наистина ли/!??!? :shock: :shock: :shock: :shock:
svetlozara

Мнениеот rabotnata pchela » 31 Яну 2016, 10:54

Това вече ми се вижда супер странно. Не казвам, че е невъзможно да се приеме за Батман или Супермен и да реши, че може да лети, но игрите при по-малките могат да се ограничат с обяснявания кое е истина и кое не. В случая това е грешка по-скоро на родителите, за съжаление. Дано детето да е добре. :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот irka » 02 Фев 2016, 11:15

rabotnata pchela написа:Това вече ми се вижда супер странно. Не казвам, че е невъзможно да се приеме за Батман или Супермен и да реши, че може да лети, но игрите при по-малките могат да се ограничат с обяснявания кое е истина и кое не. В случая това е грешка по-скоро на родителите, за съжаление. Дано детето да е добре. :roll:

Наистина трябва да им се обяснява добре, защото децата приемат това, което гледат по филми, анимационни, игри са истина :sad:
irka

Предишна

Назад към Хоби и развлечения