Как възпитавате децата си относно религията?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Как възпитавате децата си относно религията?

Мнениеот mangusta » 26 Яну 2016, 12:28

А относно фалшивата новина, която се разпространи за кръщението, смятате ли, че ако това се случи би довело до нещо добро, както и с обрязването и т.н.
mangusta

Мнениеот black » 27 Яну 2016, 10:57

mangusta написа:А относно фалшивата новина, която се разпространи за кръщението, смятате ли, че ако това се случи би довело до нещо добро, както и с обрязването и т.н.

Какво добро да донесе? Сега се избиват заради религията, а тогава не ми се мисли! Макар че хората са такива овце, че нищо чудно да попротестират, да млъкнат и като едно време да си изпълняват ритуалите скришом :sad:
black

Мнениеот kauda » 27 Яну 2016, 11:20

black написа:
mangusta написа:А относно фалшивата новина, която се разпространи за кръщението, смятате ли, че ако това се случи би довело до нещо добро, както и с обрязването и т.н.

Какво добро да донесе? Сега се избиват заради религията, а тогава не ми се мисли! Макар че хората са такива овце, че нищо чудно да попротестират, да млъкнат и като едно време да си изпълняват ритуалите скришом :sad:

Тогава няма да се избиват заради религията, лесно е. :mrgreen: Даже може и да е по-добре ако се ограничи тая фанатизирана религия.
Аватар
kauda

Мнениеот balsam » 02 Фев 2016, 10:27

Децата ще се възпитат сами като пораснат. Възпитам го като християнин, стане голям, някой му промие мозъка и стане я мюсюлманин, я будист, я сектант :sad:
balsam

Мнениеот Lollipop » 02 Фев 2016, 11:56

balsam написа:Децата ще се възпитат сами като пораснат. Възпитам го като християнин, стане голям, някой му промие мозъка и стане я мюсюлманин, я будист, я сектант :sad:

Не мисля, че някой, който не е възпитаван фанатично в нещо може да се повлияе по подобни неща. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот pravilno » 08 Фев 2016, 12:10

Lollipop написа:
balsam написа:Децата ще се възпитат сами като пораснат. Възпитам го като християнин, стане голям, някой му промие мозъка и стане я мюсюлманин, я будист, я сектант :sad:

Не мисля, че някой, който не е възпитаван фанатично в нещо може да се повлияе по подобни неща. :mrgreen:

Знаеш ли му акъла като порасне? :grin: Не знаеш накъде ще избие!
pravilno

Предишна

Назад към Възпитание, грижа и съвети