Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Метросексуалността

Мнениеот balsam » 04 Фев 2016, 11:24

Kaya написа:
klara написа:Представям си коконата с нейния кокон заедно на спа или козметик :grin:

това е съвсем нормално в наши дни дори и да не се водиш метросексуален. Мъжете доста повишиха хигиената си.

Хигиена за мен е всеки ден да си взимаш душ! Какви са тия работи?!
balsam

Re: Секс фантазия

Мнениеот Lili_gagarin » 04 Фев 2016, 11:52

balsam написа:Ако от мен поискат подобно нещо, значи са сбъркали партньора - трябва му мъж :grin:

Точно ще го оправиш ти. Всякакви хроа има и с различни желания, тея проби отзад си ги има от хиляди години, така че няма тепърва ние да откриваме топлата вода.
Lili_gagarin

Мнениеот Malina » 04 Фев 2016, 12:37

Е, душ душ, но като завъди едни косми подмишниците, не те ли е гнус или като е окосмен до толкова, че не му се вижда "гордостта".. бляк!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот irka » 08 Фев 2016, 16:37

Malina написа:Е, душ душ, но като завъди едни косми подмишниците, не те ли е гнус или като е окосмен до толкова, че не му се вижда "гордостта".. бляк!

Чак такива картинки не искам да виждам никога :grin:
irka

Мнениеот Pipilota » 08 Фев 2016, 17:34

irka написа:
Malina написа:Е, душ душ, но като завъди едни косми подмишниците, не те ли е гнус или като е окосмен до толкова, че не му се вижда "гордостта".. бляк!

Чак такива картинки не искам да виждам никога :grin:

Може и да ги видиш, някой ден. Аз съм виждала и хич не беше приятно, то не се стигна до нищо де, сякаш съм с чубака. И то живеем във време, в което външния вид си има своето значение, разбирам да е нещо друго, ама косми е въпрос на желание да ги разкараш или поне малко преведеш с ред.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот analizatorka » 11 Фев 2016, 15:00

Е, момичета, недейте така! Един мъж ако не е окосмен порядъчно, какъв мъж е? Някога модата беше такава и си избирахме мъжете по това колко са им гъсти гърдите. Сега няма и къде да ги оскубеш!
analizatorka

Мнениеот Elica » 11 Фев 2016, 15:21

analizatorka написа:Е, момичета, недейте така! Един мъж ако не е окосмен порядъчно, какъв мъж е? Някога модата беше такава и си избирахме мъжете по това колко са им гъсти гърдите. Сега няма и къде да ги оскубеш!

Леле, да ви имам модата! Мъжете около 45+ са си доста космати и е добре да вземат малко пример от днешните млади. :lol:
Аватар
Elica

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Фев 2016, 16:13

Elica написа:
analizatorka написа:Е, момичета, недейте така! Един мъж ако не е окосмен порядъчно, какъв мъж е? Някога модата беше такава и си избирахме мъжете по това колко са им гъсти гърдите. Сега няма и къде да ги оскубеш!

Леле, да ви имам модата! Мъжете около 45+ са си доста космати и е добре да вземат малко пример от днешните млади. :lol:

Аа, не съм съгласна, не и всички. Моят мъж се поддържа доста, изглежда много добре, абсурд са за него космите под мишницитв или в интимната зона, има добре подстригани на гърдите.
Аватар
Ваня Стойчева

Мисля, че дъщеря ми и синът ми правят секс, но не съм сигурен

Мнениеот retro » 15 Фев 2016, 12:48

Цялото семейство гледаме Игра на тронове. Мисля, че синат и дъщеря ми правят секс, но не съм сигурен в това. Видях ги да се целуват и то много страстно. На тях даже не им направи впечатление, че ги гледам. След това останах с впечатлението, че правят секс, но не съм напълно сигурен в това. Незнам, какво да правя с тях.
retro

Re: Мисля, че дъщеря ми и синът ми правят секс, но не съм сигурен

Мнениеот Fute » 15 Фев 2016, 13:20

retro написа:Цялото семейство гледаме Игра на тронове. Мисля, че синат и дъщеря ми правят секс, но не съм сигурен в това. Видях ги да се целуват и то много страстно. На тях даже не им направи впечатление, че ги гледам. След това останах с впечатлението, че правят секс, но не съм напълно сигурен в това. Незнам, какво да правя с тях.

В случай, че не се шегуваш, имаш сериозен проблем. Както и за тях това е проблем, но не знам дали го осъзнават. Надявай се да бъркаш!
Fute

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси