qproin написа:Това са просто добре поддържани мъже, нито са травестити , нито гейове ( поне в по-голямата си част). Определено и мен не ме кефи обаче чак толкова наконтени мъже....все някъде трябва да се спре, то иначе жената изпада в ужас като е с мъж, който я бие по всичко.
Nightmare написа:Работата е в това, че поддръжката е различна, едно е да си скубе веждите по-чисто от теб, друго е да махне малко от излишното или да си подстригва космите тук-там, пред това да ги маха с кола маска...
S_Milenska написа:Tinki написа:Аз се побърквам при вида на добре изразени и изпъкнати мъжки вени на ръцете. :D
О, да аз също ги харесвам, е не са ми чак фетиш, но е секси факт е ;)
Harmony написа:Бас държа, че ще е очарована жената до теб, а като ти е дар от природата, тогава какъв ти е въпросът - какъв сутиен да си купиш?! Ето, де, има си онлайн магазини, изборът е голям, предполагам можеш да ни пуснеш вариантите, на които си се спрял!
valio_va написа:Harmony написа:Бас държа, че ще е очарована жената до теб, а като ти е дар от природата, тогава какъв ти е въпросът - какъв сутиен да си купиш?! Ето, де, има си онлайн магазини, изборът е голям, предполагам можеш да ни пуснеш вариантите, на които си се спрял!
Много са скъпи.
Mon_ton написа:Всички харесваме по нещо, аз много обичам да виждам мъже с хубав врат, не някакъв женствен, а готин мъжки врат, подлудява ме. Е нямам фетиш като това да му оближа пръстите, но определено вратовете ме подлудяват.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта