Лошите хранителни навици - да се запитаме критично

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Лошите хранителни навици - да се запитаме критично

Мнениеот Mon_ton » 25 Ное 2014, 09:58

Пропускам хранене, това е основната ми грешка! Знам,че така вредя само и единствено на себе си, но въпреки често се случва да пропусна храна.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот mamina » 05 Фев 2016, 10:46

Неяденето на плодове може ли да се нарече лош хранителен навик? :sad: Все не мога да се насиля редовно да ям, много рядко да ми се прияде :sad:
mamina

Мнениеот Snejna » 05 Фев 2016, 12:11

mamina написа:Неяденето на плодове може ли да се нарече лош хранителен навик? :sad: Все не мога да се насиля редовно да ям, много рядко да ми се прияде :sad:

Да, орпеделено е от най-лошите. Може и дан е ядеш джънк, но това, че пропускаш най-полезната храна не ти прави добра услуга. Вместо да хрупаш солети може спокойно да ядеш нещо полезно :)
Аватар
Snejna

Мнениеот penelopa » 08 Фев 2016, 10:03

Snejna написа:
mamina написа:Неяденето на плодове може ли да се нарече лош хранителен навик? :sad: Все не мога да се насиля редовно да ям, много рядко да ми се прияде :sad:

Да, орпеделено е от най-лошите. Може и дан е ядеш джънк, но това, че пропускаш най-полезната храна не ти прави добра услуга. Вместо да хрупаш солети може спокойно да ядеш нещо полезно :)

Преди години и аз бях така, но си наложих - задължително гледах да имам плодове вкъщи, като давах на детето в чинийката си срагах и за мен и двамата брояхме колко парчета ще изядем. Е той винаги печелеше :grin:
penelopa

Мнениеот Snejna » 08 Мар 2016, 12:32

penelopa написа:
Snejna написа:

Преди години и аз бях така, но си наложих - задължително гледах да имам плодове вкъщи, като давах на детето в чинийката си срагах и за мен и двамата брояхме колко парчета ще изядем. Е той винаги печелеше :grin:

Значи нарочно си го пързаляла, за да изядеш и ти по-малко, а за детето да има повече. когато не го правиш с ясното съзнание да е в полза за теб, а скатаваш, като хапвате от обща чиния една ябълка то е смешно, по-добре изобщо не си прави труда. :) Има толкова вкусни начини да се храним добре и балансирано, вярно, че е трудно, но не е невъзможно, трябва да се почне с малки крачки и да се върви към промяната.
Аватар
Snejna

Мнениеот black » 04 Апр 2016, 14:25

Признавам си, че понякога доста късно вечерям, защото се прибирам късно. Знам, че не е добре да карам през просото така :mrgreen: .
black

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети