zagrijena написа:Миналата или по-миналата година, не си спомням вече, ходих на Пловдивския панаир и имаше представени такива занаяти. Имаше една жена, която представяше плетива. Няма да ви обяснявам, че шаловете й ми взеха акъла и не устоях - купих си, макар че бяха скъпички
pavleta написа:Майка ми все ми повтаря, че ако умеех да плета, както се търсят сега плетените неща и изобщо ръчно изработените, да съм си направила бутик и да съм се къпела едва ли не в пари .
Monika_Spasova написа:Определено е голяма философия, за да се направи нещо хубаво. На мен ми харесват плетивата, но не харесвам да речем бебета в плетени дрешки в стила на социализма. Не знам до колко могат да се получат на ръка плетени неща.
analizatorka написа:Който има под ръка майка или баба, които плетат, няма проблем да е ефектно облечен зимата . В интернет наистина могат да се открият уникални неща!
Elica написа:analizatorka написа:Който има под ръка майка или баба, които плетат, няма проблем да е ефектно облечен зимата . В интернет наистина могат да се открият уникални неща!
Работата е там, че нито майката, нито бабата ще са вечни. ;))
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта