Как да не направя мъжа си мухльо?

Re: Как да не направя мъжа си мухльо?

Мнениеот Lollipop » 05 Фев 2016, 15:14

pavleta написа:Как да го пусна с мотора? Ами ако се пребие някъде? Вдовица с деца не ми се стои! :cry:

Eeeeeeeeeee, чак пък толкова. :mrgreen: Как е оцелял досега? След като е малоумен има що да сеп ритесняваш, ама ако е разумен пич защо се тревожиш толкова?!
Аватар
Lollipop

Мнениеот tinkerbell » 08 Фев 2016, 13:41

Ако му е заложено, ще си стане мухльо и без помощ :grin:
Аватар
tinkerbell

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Фев 2016, 14:44

tinkerbell написа:Ако му е заложено, ще си стане мухльо и без помощ :grin:

Има много готини мъже, които жените им буквално им ... таковат майката. Имам едни познати, където мъжът обичаше да излиза, да ходи по срещи с приятели и подобни, сега е закован вкъщи и не смее и гък да каже на жена си. Дори ако случай но е излезнал с колеги да речем на Коледния банкет, защото той друга възможност няма, трябва да каже час, в който ще се прибере, разбира се преди 00ч. и да си дойде точно навреме, по възможност около 10! :D Всички го мислят за мухьо. Ами неслучайно го мислим за мухльо, той не казва и думичка, само клати главата.. :smack: :smack: :smack:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот irka » 08 Фев 2016, 15:16

rabotnata pchela написа:
tinkerbell написа:Ако му е заложено, ще си стане мухльо и без помощ :grin:

Има много готини мъже, които жените им буквално им ... таковат майката. Имам едни познати, където мъжът обичаше да излиза, да ходи по срещи с приятели и подобни, сега е закован вкъщи и не смее и гък да каже на жена си. Дори ако случай но е излезнал с колеги да речем на Коледния банкет, защото той друга възможност няма, трябва да каже час, в който ще се прибере, разбира се преди 00ч. и да си дойде точно навреме, по възможност около 10! :D Всички го мислят за мухьо. Ами неслучайно го мислим за мухльо, той не казва и думичка, само клати главата.. :smack: :smack: :smack:

Горкия! Всеки си знае къде го стиска обувката, ама бива ли и така? То бива да се подлагаш, но само заради страха от това, че ще ти вдигнат скандал да позволяваш да те тъпчат не бих го издържала!
irka

Мнениеот silver933 » 08 Фев 2016, 15:30

Пчела, пчела, колко такива ги има с лопата да ги ринеш. Не знам те ли са мухльовци, жените им ли са убийци, ама тва е прекалено. Имам такъв познат, ние не искаме от него да излиза да се напива и да забравя за отговорностите към семейството си, но едно нормално виждане, къв е проблема?! И Все пак въпросния пич вече НЕ излиза. ИЗобщо. Е кво да кажа, много е добър ли!?
Аватар
silver933

Мнениеот tinkerbell » 09 Фев 2016, 11:28

silver933 написа:Пчела, пчела, колко такива ги има с лопата да ги ринеш. Не знам те ли са мухльовци, жените им ли са убийци, ама тва е прекалено. Имам такъв познат, ние не искаме от него да излиза да се напива и да забравя за отговорностите към семейството си, но едно нормално виждане, къв е проблема?! И Все пак въпросния пич вече НЕ излиза. ИЗобщо. Е кво да кажа, много е добър ли!?

То има и много жени в същото положение, даже много повече.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Anka » 09 Фев 2016, 11:44

tinkerbell написа:
silver933 написа:Пчела, пчела, колко такива ги има с лопата да ги ринеш. Не знам те ли са мухльовци, жените им ли са убийци, ама тва е прекалено. Имам такъв познат, ние не искаме от него да излиза да се напива и да забравя за отговорностите към семейството си, но едно нормално виждане, къв е проблема?! И Все пак въпросния пич вече НЕ излиза. ИЗобщо. Е кво да кажа, много е добър ли!?

Ама дали е защото мъжете им не ги пускат? :roll:
Аватар
Anka

Мнениеот tinkerbell » 09 Фев 2016, 21:22

Anka написа:
tinkerbell написа:

На доста им се припомня, че имат семейства да гледат, а не да се размотават с приятелки, следят им се телефоните и такива неща.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот fawla » 10 Фев 2016, 10:28

tinkerbell написа:
Anka написа:
tinkerbell написа:

На доста им се припомня, че имат семейства да гледат, а не да се размотават с приятелки, следят им се телефоните и такива неща.

Ехеее, чак пък толкова, да има, но тези случаи са единици, докато жените, които притискат мъжете си мисля, че са повече. Такива случаи, за които казваш са далеч по-малък процент от другите. :)
Аватар
fawla

Мнениеот Monika_Spasova » 10 Фев 2016, 13:35

Семейните отношения са толкова сложни, че не се знае кой в кой момент ще се окаже притиснат и ще бъде сочен с пръст и в пълна невъзможност да излиза или да се среща с хората, които преди е обичал да вижда.
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски