spring написа::lol: До болка познати дебати. Често се водят и между поколенията...Дъщерята тийнеиджърка чете етикетите с калории, а майката или бабата купува кисело мляко 4,5 %
pavleta написа:svetlozara написа:black написа:Не знам дали има за какво да ни завиждате, но явно ние имаме за какво, щом се нароиха толкова травестити и тем подобни
хехехе,т о това не е заради външните показатели, а заради вътрешното светоусещане.
Вътрешно, но искат и външно да приличат - да си имат гърдите, дългата коса, грима
Elica написа:spring написа::lol: До болка познати дебати. Често се водят и между поколенията...Дъщерята тийнеиджърка чете етикетите с калории, а майката или бабата купува кисело мляко 4,5 %
То даже е добре да се купува по-маслено мляко, защото изкуствено обезмасленото хич не е полезно за здравето. :) Но друг е въпросът, че жените не винаги живеят толкова здравословно. :) Да не кажа, че това е рядкост и по-често прибягват и те до обикновени неща, с които да нахранят гладната си къща. :)
Аз чета етикетите от скоро, четем ги с гаджето ми, затова пазаруваме рядко, намерихме си онлайн магазин, в който храната е домашна и купуваме от там повечето неща, вярно, че цената е по-висока, но си струва.
silver933 написа:fairy написа:Поне една такава приятелка, на която разчиташ, мисля, че има всяка жена
Oo, или пък не? Съмнявам се, че всяка жена може да се похвали с истинска женска приятелка, по-скоро някоя актриса, може ;)
Lisandra написа:Истинските приятели няма значение колко често се срещат, но когато се видят имат усещането, че все едно е било вчера, при тях понятията за време и граници не съществуват... :)
rose_92 написа:Lisandra написа:Истинските приятели няма значение колко често се срещат, но когато се видят имат усещането, че все едно е било вчера, при тях понятията за време и граници не съществуват... :)
Аз пък мисля, че за да се поддържа едно приятелство, то трябва колкото се може по-често да се вижда човек с приятелите си. Иначе с времето то просто изчезва или не е толкова силно, както е било някога.
"Приятелството е пътека, по която трябва да се върви ежедневно. Иначе тя се покрива с бурени..."
А.П.Чехов
rose_92 написа:
Аз заставам изцяло на страната на мъжете! Според мен истински приятелки не съществуват и съм се уверила в това. Имах 2 най-близки приятелки, даже с едната някога в тийн годините бяхме най-добри приятелки, докато не започна тайно да излиза с момчето, което харесвах и то още на 13 години....Представям си ако я запознавах с всички момчета, които харесвам - то тогава никога нямаше да имам гадже сигурно.И все пак й простих и останахме близки. Но когато са 3 приятелки, винаги 2 се обръщат срещу третата.
Те вече заживяха с приятелите си и забравиха за мен. :) Това ми говори какви приятелки са ми били - когато не са имали какво да правят и с кой да излязат, са ме търсили мен. Сега за какво съм им. Много рядко пишем, като ги карам да се видим, все намират всякакви оправдания и т.н. А когато решат да пишат, то ще са едни разпити, а те за тях нищо не споделят, което значи, че после сигурно обсъждат моите истории...Така че "истински женски приятелки" НЯМА!!! Ако някоя от вас има такава, то нека се чувства като спечелила от тотото, но все пак си имайте едно на ум, защото в един неочакван момент нищо чудно да ви забият нож в гърба или просто да ви зарежат, когато вече не сте им потребни![]()
![]()
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта