Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

02 Фев 2016, 11:43

Не знам дали има за какво да ни завиждате, но явно ние имаме за какво, щом се нароиха толкова травестити и тем подобни :shock:

02 Фев 2016, 12:57

black написа:Не знам дали има за какво да ни завиждате, но явно ние имаме за какво, щом се нароиха толкова травестити и тем подобни :shock:

хехехе,т о това не е заради външните показатели, а заради вътрешното светоусещане.

Re: Мит ли е женското приятелство?

04 Фев 2016, 12:29

Не е мит, как ще е мит! Която и жена да попитате, винаги ще ви каже, че има приятелка/и! :grin: Ние не можем да дишаме без приятелките си!

04 Фев 2016, 15:11

irka написа:Не е мит, как ще е мит! Която и жена да попитате, винаги ще ви каже, че има приятелка/и! :grin: Ние не можем да дишаме без приятелките си!

Ох, то не става въпрос дали ги имаме да пием кафе с тях и да клюкарим, но дали имаме приятелки, на които да разчитаме, когато имаме проблем, или имаме само такива, с които да ходим на фризьор и на козметичка..

05 Фев 2016, 14:47

svetlozara написа:
black написа:Не знам дали има за какво да ни завиждате, но явно ние имаме за какво, щом се нароиха толкова травестити и тем подобни :shock:

хехехе,т о това не е заради външните показатели, а заради вътрешното светоусещане.

Вътрешно, но искат и външно да приличат - да си имат гърдите, дългата коса, грима :wink:

05 Фев 2016, 17:17

S_Milenska написа:
irka написа:Не е мит, как ще е мит! Която и жена да попитате, винаги ще ви каже, че има приятелка/и! :grin: Ние не можем да дишаме без приятелките си!

Ох, то не става въпрос дали ги имаме да пием кафе с тях и да клюкарим, но дали имаме приятелки, на които да разчитаме, когато имаме проблем, или имаме само такива, с които да ходим на фризьор и на козметичка..

Поне една такава приятелка, на която разчиташ, мисля, че има всяка жена :???:

05 Фев 2016, 17:45

fairy написа:Поне една такава приятелка, на която разчиташ, мисля, че има всяка жена :???:

Oo, или пък не? Съмнявам се, че всяка жена може да се похвали с истинска женска приятелка, по-скоро някоя актриса, може ;)

08 Фев 2016, 16:40

Какви сте неверници, имайте повече вяра в жените! :grin:

08 Фев 2016, 20:39

balsam написа:Какви сте неверници, имайте повече вяра в жените! :grin:

Знам ли... Имаме дста малко приятелки, вповечетп случаи все се появява някаква завист. Ще се чуе с времето какво е... Приятелството. Но аз мога да кажа, че неочаквано намерих приятелка в очите на жена, за която не очаквах.

Re: За мястото на телевизора в спалнята и изобщо за телевизи

09 Фев 2016, 11:54

spring написа:Много семейства се хранят пред телевизора и това е много вредно! Изключете телевизора, докато си хапвате! Изследванията сочат, че човек изяжда много повече храна (най-вече нездравословния джънк), гледайки телевизия. :!:

Освен повече храна, не си говорят и заради телевизора. После се оказва, че не знаем какво става в собственото ни семейство :shock:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41