Pipilota написа:Повечето, които не могат да оценяват общуването със същия пол и да твърдят, че не мгоат да говорят с жени главно са някакви малки пикли, а и винаги е сякаш по-готино да кажеш аз не мога да говоря с жени, ама с мъжете супер много се разбирам.
Kaya написа:Pipilota написа:Повечето, които не могат да оценяват общуването със същия пол и да твърдят, че не мгоат да говорят с жени главно са някакви малки пикли, а и винаги е сякаш по-готино да кажеш аз не мога да говоря с жени, ама с мъжете супер много се разбирам.
Може би си права. Според мен най-вече твърдението идва от там, че да покажем, че сме по-вървежни сред мъжете. :) А за красотата, доста красиви външно познавам, но отвътре останах много разочарована. :)
viking написа:Ммм не смятам, не мога да кажа за мъж, този е сууупер готиния тип, някак не ми идва отвътре
mix_twix написа:viking написа:Ммм не смятам, не мога да кажа за мъж, този е сууупер готиния тип, някак не ми идва отвътре
И аз така,но ако трябва да оценя някоя мацка, то имам подробна скала за това.
mix_twix написа:viking написа:Ммм не смятам, не мога да кажа за мъж, този е сууупер готиния тип, някак не ми идва отвътре
И аз така,но ако трябва да оценя някоя мацка, то имам подробна скала за това.
fawla написа:mix_twix написа:И аз така,но ако трябва да оценя някоя мацка, то имам подробна скала за това.
О, не си мисли, че и ние нямаме доста критерии, по които оценяваме мъжете! :) Със сигурност доста подробно можем да ги оценим и от 1 до 10 !:)
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта