Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Успявате ли да оцените красивото в хора от вашия пол?

Мнениеот PasDeDeux » 12 Окт 2015, 15:12

Andrey написа:Добре де, как ще кажа, че ми харесва някой мъж, след като не си падам по мъже, съвсем ясно и нормално е. Жените винаги обясняват коя е колко красива, а всъщност хейтят двойно повече от мъжете.

Това не означава, че не може да признаеш правилните черти на някой мъж, нали, ама пусто его при повечето ви идва ту мъч?!
PasDeDeux

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

Мнениеот Anka » 19 Окт 2015, 14:17

Rali_hr написа:Не знам дали имаме много поводи за завист и тяхната не е лесна, като знам какви жени има.. направо ми настръхват косите ;)

:lol: :lol: Е ти поне си склонна да помислиш за мъжете! :) но има за някои неща, за които да им завижадме, например за истинската почивка, която имат, без пране готвене и чистене.
Аватар
Anka

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

Мнениеот Грохот » 19 Окт 2015, 15:44

Anka написа:
Rali_hr написа:Не знам дали имаме много поводи за завист и тяхната не е лесна, като знам какви жени има.. направо ми настръхват косите ;)

:lol: :lol: Е ти поне си склонна да помислиш за мъжете! :) но има за някои неща, за които да им завижадме, например за истинската почивка, която имат, без пране готвене и чистене.

Ще кажеш, че всеки мъж си има жена, не е така и на тях им се налагат тези неща, но не им отдават такова значение, затова и ергените не се оплакват от тези дейности. Иначе, че кофти жени има, така е, ама и много готини има, не може да се отрече! :D
Грохот

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот S_Milenska » 03 Ное 2015, 13:29

Жените сме склонни да си завиждаме малко повече и да се месим все в чуждите работи, да имаме мнение, затова не сме способни да имаме истински приятелства.
Аватар
S_Milenska

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот Malina » 03 Ное 2015, 16:37

S_Milenska написа:Жените сме склонни да си завиждаме малко повече и да се месим все в чуждите работи, да имаме мнение, затова не сме способни да имаме истински приятелства.

Имаш право, до някъде. Мисля, че всяко едно приятелство може да бъде истинско, или не. Зависи какви са хората, зависи какви са обстоятелствата.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Jully » 04 Ное 2015, 12:34

Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава" :lol:
Аватар
Jully

Мнениеот fawla » 07 Дек 2015, 16:14

Jully написа:Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава" :lol:

При жените пък 90% от това, което казват е лъжа, особено що се отнася до някой друг, в повечето случаи само се правят. :lol: Тъй че и това не е работа и няма причина да повярваш на такива сладки думички.
Аватар
fawla

Мнениеот Andrey » 07 Дек 2015, 16:37

fawla написа:
Jully написа:Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава" :lol:

При жените пък 90% от това, което казват е лъжа, особено що се отнася до някой друг, в повечето случаи само се правят. :lol: Тъй че и това не е работа и няма причина да повярваш на такива сладки думички.

Щото жените са усойници, никога нищо честно не може да им излезе от устата. ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот dessiblond » 11 Дек 2015, 17:52

Andrey написа:
fawla написа:

Щото жените са усойници, никога нищо честно не може да им излезе от устата. ;)

На това мнение съм и аз и трудно мога да имам близки жени до себе си и все пак се случка, ама най-много ме дразнят някакви кифли дето ми разправят, че не могат да общуват с абсолютно никакви жени, апък реално има такива,с които сме си на един акъл, искам да кажа, че това предубежденията са много страшно нещо!
dessiblond

Мнениеот MollyDolly » 11 Дек 2015, 18:28

Разбира се, че умея, има прекрасни жени - красиви, интелигентни, ерудирани, кой може въобще да отрече това, вярно всеки си има някакви особености, но няма как да кажеш на черното-бяло!
MollyDolly

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси