Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Успявате ли да оцените красивото в хора от вашия пол?

12 Окт 2015, 15:12

Andrey написа:Добре де, как ще кажа, че ми харесва някой мъж, след като не си падам по мъже, съвсем ясно и нормално е. Жените винаги обясняват коя е колко красива, а всъщност хейтят двойно повече от мъжете.

Това не означава, че не може да признаеш правилните черти на някой мъж, нали, ама пусто его при повечето ви идва ту мъч?!

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

19 Окт 2015, 14:17

Rali_hr написа:Не знам дали имаме много поводи за завист и тяхната не е лесна, като знам какви жени има.. направо ми настръхват косите ;)

:lol: :lol: Е ти поне си склонна да помислиш за мъжете! :) но има за някои неща, за които да им завижадме, например за истинската почивка, която имат, без пране готвене и чистене.

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

19 Окт 2015, 15:44

Anka написа:
Rali_hr написа:Не знам дали имаме много поводи за завист и тяхната не е лесна, като знам какви жени има.. направо ми настръхват косите ;)

:lol: :lol: Е ти поне си склонна да помислиш за мъжете! :) но има за някои неща, за които да им завижадме, например за истинската почивка, която имат, без пране готвене и чистене.

Ще кажеш, че всеки мъж си има жена, не е така и на тях им се налагат тези неща, но не им отдават такова значение, затова и ергените не се оплакват от тези дейности. Иначе, че кофти жени има, така е, ама и много готини има, не може да се отрече! :D

Re: Мит ли е женското приятелство?

03 Ное 2015, 13:29

Жените сме склонни да си завиждаме малко повече и да се месим все в чуждите работи, да имаме мнение, затова не сме способни да имаме истински приятелства.

Re: Мит ли е женското приятелство?

03 Ное 2015, 16:37

S_Milenska написа:Жените сме склонни да си завиждаме малко повече и да се месим все в чуждите работи, да имаме мнение, затова не сме способни да имаме истински приятелства.

Имаш право, до някъде. Мисля, че всяко едно приятелство може да бъде истинско, или не. Зависи какви са хората, зависи какви са обстоятелствата.

04 Ное 2015, 12:34

Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава" :lol:

07 Дек 2015, 16:14

Jully написа:Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава" :lol:

При жените пък 90% от това, което казват е лъжа, особено що се отнася до някой друг, в повечето случаи само се правят. :lol: Тъй че и това не е работа и няма причина да повярваш на такива сладки думички.

07 Дек 2015, 16:37

fawla написа:
Jully написа:Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава" :lol:

При жените пък 90% от това, което казват е лъжа, особено що се отнася до някой друг, в повечето случаи само се правят. :lol: Тъй че и това не е работа и няма причина да повярваш на такива сладки думички.

Щото жените са усойници, никога нищо честно не може да им излезе от устата. ;)

11 Дек 2015, 17:52

Andrey написа:
fawla написа:

Щото жените са усойници, никога нищо честно не може да им излезе от устата. ;)

На това мнение съм и аз и трудно мога да имам близки жени до себе си и все пак се случка, ама най-много ме дразнят някакви кифли дето ми разправят, че не могат да общуват с абсолютно никакви жени, апък реално има такива,с които сме си на един акъл, искам да кажа, че това предубежденията са много страшно нещо!

11 Дек 2015, 18:28

Разбира се, че умея, има прекрасни жени - красиви, интелигентни, ерудирани, кой може въобще да отрече това, вярно всеки си има някакви особености, но няма как да кажеш на черното-бяло!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41