12 Окт 2015, 15:12
Andrey написа:Добре де, как ще кажа, че ми харесва някой мъж, след като не си падам по мъже, съвсем ясно и нормално е. Жените винаги обясняват коя е колко красива, а всъщност хейтят двойно повече от мъжете.
19 Окт 2015, 14:17
Rali_hr написа:Не знам дали имаме много поводи за завист и тяхната не е лесна, като знам какви жени има.. направо ми настръхват косите
19 Окт 2015, 15:44
Anka написа:Rali_hr написа:Не знам дали имаме много поводи за завист и тяхната не е лесна, като знам какви жени има.. направо ми настръхват косите
![]()
Е ти поне си склонна да помислиш за мъжете!
но има за някои неща, за които да им завижадме, например за истинската почивка, която имат, без пране готвене и чистене.
03 Ное 2015, 13:29
03 Ное 2015, 16:37
S_Milenska написа:Жените сме склонни да си завиждаме малко повече и да се месим все в чуждите работи, да имаме мнение, затова не сме способни да имаме истински приятелства.
04 Ное 2015, 12:34
07 Дек 2015, 16:14
Jully написа:Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава"
07 Дек 2015, 16:37
fawla написа:Jully написа:Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава"
При жените пък 90% от това, което казват е лъжа, особено що се отнася до някой друг, в повечето случаи само се правят.Тъй че и това не е работа и няма причина да повярваш на такива сладки думички.
11 Дек 2015, 17:52
Andrey написа:fawla написа:Jully написа:Аз мисля, че мъжете просто не мгоат да го направят, точно заради това да не ги посочи някой като гей. Женита оценяват и показват красотата, за да могат да чуят "ти си по-хубава"
При жените пък 90% от това, което казват е лъжа, особено що се отнася до някой друг, в повечето случаи само се правят.Тъй че и това не е работа и няма причина да повярваш на такива сладки думички.
Щото жените са усойници, никога нищо честно не може да им излезе от устата. ;)
11 Дек 2015, 18:28