Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Успявате ли да оцените красивото в хора от вашия пол?

14 Дек 2015, 14:15

Повечето, които не могат да оценяват общуването със същия пол и да твърдят, че не мгоат да говорят с жени главно са някакви малки пикли, а и винаги е сякаш по-готино да кажеш аз не мога да говоря с жени, ама с мъжете супер много се разбирам.

14 Дек 2015, 15:25

Pipilota написа:Повечето, които не могат да оценяват общуването със същия пол и да твърдят, че не мгоат да говорят с жени главно са някакви малки пикли, а и винаги е сякаш по-готино да кажеш аз не мога да говоря с жени, ама с мъжете супер много се разбирам.

Може би си права. Според мен най-вече твърдението идва от там, че да покажем, че сме по-вървежни сред мъжете. :) А за красотата, доста красиви външно познавам, но отвътре останах много разочарована. :)

14 Дек 2015, 18:23

Kaya написа:
Pipilota написа:Повечето, които не могат да оценяват общуването със същия пол и да твърдят, че не мгоат да говорят с жени главно са някакви малки пикли, а и винаги е сякаш по-готино да кажеш аз не мога да говоря с жени, ама с мъжете супер много се разбирам.

Може би си права. Според мен най-вече твърдението идва от там, че да покажем, че сме по-вървежни сред мъжете. :) А за красотата, доста красиви външно познавам, но отвътре останах много разочарована. :)

Има всякакви хора, какво да се прави, повечето обаче са кухи отвътре, което е наистина тъжно, но уви... ако можехме да променяме света...

15 Дек 2015, 11:42

Ммм не смятам, не мога да кажа за мъж, този е сууупер готиния тип, някак не ми идва отвътре :grin:

15 Дек 2015, 11:54

viking написа:Ммм не смятам, не мога да кажа за мъж, този е сууупер готиния тип, някак не ми идва отвътре :grin:

И аз така,но ако трябва да оценя някоя мацка, то имам подробна скала за това. :rockout:

15 Дек 2015, 13:18

mix_twix написа:
viking написа:Ммм не смятам, не мога да кажа за мъж, този е сууупер готиния тип, някак не ми идва отвътре :grin:

И аз така,но ако трябва да оценя някоя мацка, то имам подробна скала за това. :rockout:

Като цяло и аз съм с високи критерии, но мога да кажа, ако една жена наистина ми харесва, не ме плаши това :D

15 Дек 2015, 15:12

mix_twix написа:

О, не си мисли, че и ние нямаме доста критерии, по които оценяваме мъжете! :) Със сигурност доста подробно можем да ги оценим и от 1 до 10 !:)

15 Дек 2015, 16:37

Жените сякаш са по-склонни да оценяват положително други дами, може и да не е често явление, но важното е, че се случва по-често отколкото при мъжете!

16 Дек 2015, 11:06

fawla написа:
mix_twix написа:И аз така,но ако трябва да оценя някоя мацка, то имам подробна скала за това. :rockout:

О, не си мисли, че и ние нямаме доста критерии, по които оценяваме мъжете! :) Със сигурност доста подробно можем да ги оценим и от 1 до 10 !:)

Охо, дай ми само някой симпатяга да го оценявам, но с жените мога да кажа, че е хубава, но мога и да го твърдя и без да го мисля. :mrgreen:

18 Дек 2015, 16:30

Ама мъжете само отъждествяват харесването на пола като п******** история... :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41