analizatorka написа:Винаги съм съжалявала съседа, който изпълнява функцията на домоуправител на входа! Сам да се набуташ или да те набутат между шамарите е кофти работа.
analizatorka написа:Винаги съм съжалявала съседа, който изпълнява функцията на домоуправител на входа! Сам да се набуташ или да те набутат между шамарите е кофти работа.
Leonora написа:silver933 написа:Gorica23 написа:Едфинствено знам, че се плаща по 10 лв. на апартамент, а не на човек, защото го питах дали дава пари за мен, което излиза по - евтино от нашата кооперация, където събираме по 5 лв. на човек.
Не се ли събират повече пари? т.е. освен въпросните за заплата на фирмата, то и иначе за разходи?
По 10 лева на апартамент? Че при нас плащаме по 12 лв на човек ( 6 за асансьор/стълбище и 6 за чистачка). И като има поне по двама-трима в апартамент... Ако е така, май и плащаме много повече и се разправяме много повече
svetlozara написа:Лелее, Пчела,в ие пък сте още по-зле!!! Истинска наглост са повечето идиоти, и най-вече старите. То не че и млади както казаха няма олигофрени, но не знам просто.. Трябва да се спрат асансьори и чистачки и да дойде мизерията и да се оправят.
annamaria написа:svetlozara написа:Лелее, Пчела,в ие пък сте още по-зле!!! Истинска наглост са повечето идиоти, и най-вече старите. То не че и млади както казаха няма олигофрени, но не знам просто.. Трябва да се спрат асансьори и чистачки и да дойде мизерията и да се оправят.
ами явно така трябва да се прави,да спреш да чистиш, да спреш асансьора и да видим как ще се оправят останалите във входа.
Още от Framar.bg
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта