Разбирате ли се със съседите по въпросите за етажната собственост?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Разбирате ли се със съседите по въпросите за етажната собственост?

Мнениеот analizatorka » 09 Фев 2016, 09:46

Винаги съм съжалявала съседа, който изпълнява функцията на домоуправител на входа! Сам да се набуташ или да те набутат между шамарите е кофти работа.
analizatorka

Мнениеот Andrey » 09 Фев 2016, 10:51

analizatorka написа:Винаги съм съжалявала съседа, който изпълнява функцията на домоуправител на входа! Сам да се набуташ или да те набутат между шамарите е кофти работа.

То е безумие да се захванеш с нещо такова и то от собствено желание, като има нагли пенсионери които да объркат работите. Макар че не само старите хора са смотани, доста млади се правят за някви си 2-4лв.
Аватар
Andrey

Мнениеот Leonora » 09 Фев 2016, 11:49

analizatorka написа:Винаги съм съжалявала съседа, който изпълнява функцията на домоуправител на входа! Сам да се набуташ или да те набутат между шамарите е кофти работа.

При нас щеш не щеш, ако решат да те гласуват, обикновено се съгласяваш от солидарност. Нещо като ротационен принцип. Но разбира се, мотивацията е нулева. Пък и не всеки има качествата за такава отговорност.
Аватар
Leonora

Мнениеот Anka » 09 Фев 2016, 12:28

Най-тъпото е, че повечето не вземат никакви пари за работата, която извършват, което е още по-нагло! И отгоре на всичкото съседите им крещят и им държат сметка.. е тва ся нармално ли е...
Аватар
Anka

Мнениеот annamaria » 09 Фев 2016, 16:06

еми то, ако е така по 10 лева на апратамент излиза доста по-изгодно професионално лице да ти е домоуправител. тогава поне няма да се гледаш накриво с половината съседи. :lol: щото и ние сме така- всичко е на човек и освен това все нещо парите не са събрани.
annamaria

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Фев 2016, 16:24

annamaria, къде ги видя тези 10лева. Аз ако кажа в нашия блок, че ще събираме вече по 10лева ще ме убият с камъни. Ние събираме по 2лева на член на семейството! 2 ЛЕВА!!!!!!!!!!!!!! И те пак не дават изродите.
Оня ден в неделя ли кога беше, бях на някво глупаво събрание и им казвам, че нямам нито желание, нито сили да се занимавам повече с това, и чакам с нетърпение да ми свърши едната година.. и едната ми вика "Ти не можеш да се откажеш, щото няма коой". много се ядосах, начи за без пари си троша нервите и вече НЕ Мога и да се откажа. ПФфууу,, та мисля да говоря с домоуправителя и дам у кажа, че се отказвам, или да ми плащат. Не стига, че трябва да им търпя на всички тъпотиите и то за без пукнат лев, ами отгоре на всичкото ще се държат с мене сякаш съм им длъжна. И я питам едната, добре де, помислете какво исакте за блока и предложете нахората.. и тя ми вика "да, миличка, знам че имаш амбиции".. викам й "тоя блок го мразя от както съм била дете.. кви амбции, с идиоти на едно място амбиции да имам.. " хахахахаха оф ужас, само като пиша за тея тъпаци и се изнервям!!!!!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот svetlozara » 09 Фев 2016, 17:52

Лелее, Пчела,в ие пък сте още по-зле!!! Истинска наглост са повечето идиоти, и най-вече старите. То не че и млади както казаха няма олигофрени, но не знам просто.. Трябва да се спрат асансьори и чистачки и да дойде мизерията и да се оправят.
svetlozara

Мнениеот Gorica23 » 09 Фев 2016, 18:52

Leonora написа:
silver933 написа:
Gorica23 написа:Едфинствено знам, че се плаща по 10 лв. на апартамент, а не на човек, защото го питах дали дава пари за мен, което излиза по - евтино от нашата кооперация, където събираме по 5 лв. на човек.

Не се ли събират повече пари? т.е. освен въпросните за заплата на фирмата, то и иначе за разходи? :roll:

По 10 лева на апартамент? Че при нас плащаме по 12 лв на човек ( 6 за асансьор/стълбище и 6 за чистачка). И като има поне по двама-трима в апартамент... Ако е така, май и плащаме много повече и се разправяме много повече :roll:

Ами 5лв. за чистене два пъти в седмицата и 5лв. за други разходи, това разбрах от съседка, като се върне от командировка ще го разпитам подробно, че не ми се навлиза в такива разговори със съседите...
Gorica23

Мнениеот annamaria » 10 Фев 2016, 15:28

svetlozara написа:Лелее, Пчела,в ие пък сте още по-зле!!! Истинска наглост са повечето идиоти, и най-вече старите. То не че и млади както казаха няма олигофрени, но не знам просто.. Трябва да се спрат асансьори и чистачки и да дойде мизерията и да се оправят.

ами явно така трябва да се прави,да спреш да чистиш, да спреш асансьора и да видим как ще се оправят останалите във входа. :lol:
annamaria

Мнениеот roksana » 11 Фев 2016, 11:56

annamaria написа:
svetlozara написа:Лелее, Пчела,в ие пък сте още по-зле!!! Истинска наглост са повечето идиоти, и най-вече старите. То не че и млади както казаха няма олигофрени, но не знам просто.. Трябва да се спрат асансьори и чистачки и да дойде мизерията и да се оправят.

ами явно така трябва да се прави,да спреш да чистиш, да спреш асансьора и да видим как ще се оправят останалите във входа. :lol:

Едва ли ще има ефект. Ще се запънат и ще си ходят пеша по стълбите и няма да дадат и лев, ако си метат и пред вратата и площадката пред нея съвсем :grin: Който пръв не му издържат нервите, да му мисли :grin:
roksana

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси