Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

02 Ное 2015, 16:38

Mamacita написа:
fawla написа:И все пак дори и с наличието на медицински персонал, пиявицата си ми остава еднакво противна.

Съвсем нормално, но бих я предпочела пред шепа хапчета ;)

Не знам! :) Надали има хапчета за детоксикация ;)

Re: Как разбираме, че е време да прочистим организма си?

10 Фев 2016, 14:17

Явно не слушам тялото си, защото не съм обърнала внимание за никакви признаци и не съм се задълбочила да ги търся. :poke:

10 Фев 2016, 15:36

pravilno написа:Явно не слушам тялото си, защото не съм обърнала внимание за никакви признаци и не съм се задълбочила да ги търся. :poke:

Ако имаш торбички под очите, бързо се изморяваш, не се наспиваш и все ти се прилягва, значи е време да нарпавиш нещо такова.

11 Фев 2016, 11:49

Krum написа:
pravilno написа:Явно не слушам тялото си, защото не съм обърнала внимание за никакви признаци и не съм се задълбочила да ги търся. :poke:

Ако имаш торбички под очите, бързо се изморяваш, не се наспиваш и все ти се прилягва, значи е време да нарпавиш нещо такова.

Дори и да не се чувстваш чак така, един път в месеца е хубаво да си пречистваш организма си мисля.

11 Фев 2016, 12:33

roksana написа:
Дори и да не се чувстваш чак така, един път в месеца е хубаво да си пречистваш организма си мисля.

Ти правиш ли го и как прочистваш организма си? Какви са твоите трикове?

Re: Пролетта е най - добрият сезон за промяна

16 Фев 2016, 11:20

Нова пролет - нов късмет! Тогава се чувствам като събудена от сън :grin: ! Толкова неща съм се наканила да направя, които съм отлагала! Е, мога да си оставя някои за другата пролет :grin:

16 Фев 2016, 12:12

mamina написа:Нова пролет - нов късмет! Тогава се чувствам като събудена от сън :grin: ! Толкова неща съм се наканила да направя, които съм отлагала! Е, мога да си оставя някои за другата пролет :grin:

като да речем да ядеш повече салати, да спортуваш? :) Познай никое няма да изпълниш. :mrgreen:

17 Фев 2016, 11:59

Всяка пролет имам традиция да си сменям прическата :grin: . Сега съм в процес на избиране :grin:

17 Фев 2016, 14:44

Аз се задоволявам с пиене на много вода и всякакви сокове.

17 Фев 2016, 18:43

Защо пролетта, заради символиката с обновяването ли? Ако ще правим символични промени - може. Но ако ще правим истински, то не трябва да са да сезонна тенденция, а както се казва, да е евъргрийн :smileyflower:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54