Вече е възможно дамите да възвърнат девствеността си - одобрявате ли?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вече е възможно дамите да възвърнат девствеността си - одобрявате ли?

Мнениеот Malina » 10 Сеп 2015, 14:22

Напълно безсмислено, ако жената е решила да се раздели с девствеността си няма смисъл да се връща обратно.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот fawla » 12 Сеп 2015, 15:51

Все пак ако е по някакви кофти причини и начини отнета девствеността не вижадм нищо лошо да се възстанови с цел да се забрави миналото ;)
Аватар
fawla

Мнениеот belleville » 30 Дек 2015, 17:47

fawla написа:Все пак ако е по някакви кофти причини и начини отнета девствеността не вижадм нищо лошо да се възстанови с цел да се забрави миналото ;)

Ако можете да се забравя или запомня със самия химен щеше да е чудно, за съжаление, обаче, всичко си остава в главите ни и ако имаме проблеми точно заради насилствено отнета девственост, то подобна "поправка" не би имало никакво значение за самата личност. Да не говорим, че и много малки момченца стават жертва на насилие, на тях какво ще им "зашиеш" :?: :!:
belleville

Мнениеот кора-бия » 11 Яну 2016, 16:19

belleville написа:
fawla написа:Все пак ако е по някакви кофти причини и начини отнета девствеността не вижадм нищо лошо да се възстанови с цел да се забрави миналото ;)

Ако можете да се забравя или запомня със самия химен щеше да е чудно, за съжаление, обаче, всичко си остава в главите ни и ако имаме проблеми точно заради насилствено отнета девственост, то подобна "поправка" не би имало никакво значение за самата личност. Да не говорим, че и много малки момченца стават жертва на насилие, на тях какво ще им "зашиеш" :?: :!:

Случи ли се това, то е друг въпросът, В крайна сметка точно пришиването на химен е лудост, от която биха се възползвали силно религиозни хора, н акоито им е отнета принудително и това е разбираемо. както и някоя друга златотърсачка, дето иска да се омъжи девствена.
кора-бия

Мнениеот irka » 05 Фев 2016, 17:36

Дрън-дрън, та пляс! Аз искам да се върна, да кажем, 10 години назад :grin:
irka

Мнениеот black » 08 Фев 2016, 15:05

Аз си задавам един практичен въпрос. Нали при разкъсване на химена има кръвоточение? При "връщането" на ципата ще се получи ли ефекта? Ако не, за какво аджеба е нужна тая работа? :wink:
black

Мнениеот Alex_mor » 11 Фев 2016, 15:54

black написа:Аз си задавам един практичен въпрос. Нали при разкъсване на химена има кръвоточение? При "връщането" на ципата ще се получи ли ефекта? Ако не, за какво аджеба е нужна тая работа? :wink:

Може и да се получи, ама не знам дали си чувала, ама не всеки път има кръвотечение, тъй че.. ;) може да се замаже положението. :)
Alex_mor

Мнениеот pavleta » 12 Фев 2016, 12:21

Alex_mor написа:
black написа:Аз си задавам един практичен въпрос. Нали при разкъсване на химена има кръвоточение? При "връщането" на ципата ще се получи ли ефекта? Ако не, за какво аджеба е нужна тая работа? :wink:

Може и да се получи, ама не знам дали си чувала, ама не всеки път има кръвотечение, тъй че.. ;) може да се замаже положението. :)

Случи се такъв момент и кой ще ти повярва, че си девствена? :grin: В Арабския свят направо ще те убият с камъни!
pavleta

Мнениеот Kaya » 01 Апр 2016, 12:59

Значи добре, че не съм в арабския свят, при мен лично не е имало никакви там кървави истории. ;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот roksana » 05 Апр 2016, 14:31

Kaya написа:Значи добре, че не съм в арабския свят, при мен лично не е имало никакви там кървави истории. ;)

Щастливка, при мен си беше като мензис :grin: . Един ден ми течеше. Сега кой иска да спи с девствена и държи жена му да е такава? Освен в Арабския свят и нашите калайджии като си купуват булки :grin: .
roksana

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси