fawla написа:Все пак ако е по някакви кофти причини и начини отнета девствеността не вижадм нищо лошо да се възстанови с цел да се забрави миналото ;)
belleville написа:fawla написа:Все пак ако е по някакви кофти причини и начини отнета девствеността не вижадм нищо лошо да се възстанови с цел да се забрави миналото ;)
Ако можете да се забравя или запомня със самия химен щеше да е чудно, за съжаление, обаче, всичко си остава в главите ни и ако имаме проблеми точно заради насилствено отнета девственост, то подобна "поправка" не би имало никакво значение за самата личност. Да не говорим, че и много малки момченца стават жертва на насилие, на тях какво ще им "зашиеш"![]()
black написа:Аз си задавам един практичен въпрос. Нали при разкъсване на химена има кръвоточение? При "връщането" на ципата ще се получи ли ефекта? Ако не, за какво аджеба е нужна тая работа?
Alex_mor написа:black написа:Аз си задавам един практичен въпрос. Нали при разкъсване на химена има кръвоточение? При "връщането" на ципата ще се получи ли ефекта? Ако не, за какво аджеба е нужна тая работа?
Може и да се получи, ама не знам дали си чувала, ама не всеки път има кръвотечение, тъй че.. ;) може да се замаже положението. :)
Kaya написа:Значи добре, че не съм в арабския свят, при мен лично не е имало никакви там кървави истории. ;)
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта