Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Вече е възможно дамите да възвърнат девствеността си - одобрявате ли?

05 Дек 2014, 15:11

Заговори се доста за възстановяването на девствеността! Малко и голямо дават мило и драго да си върнат девствеността и отново да изглеждат невинни в очите на половинките си. :P

o-WOMAN-SHY-IN-BED-facebook.jpg
o-WOMAN-SHY-IN-BED-facebook.jpg (22.84 KiB) Прегледано 1737 пъти

Вие какво мислите? :roll: Бихте ли направили въпросната процедура, за да бъдете отново девствени и какви причини биха ви подтикнали към това? А знаете ли, че имало случаи, при които бащи водят дъщерите си да им бъде направена хименопластика... И така, какво мислите за всичко това? :roll:

Re: Вече е възможно дамите да възвърнат девствеността си - одобрявате ли?

05 Дек 2014, 15:31

Звучи супер гадно! А един мъж така да го лъже жена му е жестоко направо, надявам се да не попадна на такава жена, според мен честността е най-важна във връзката!

05 Дек 2014, 17:01

Не бих го направила! Може би бих простила такъв вид процедура на момичета загубили девствеността си не по свое желание, иначе ми се вижда жестока лъжа, от която няма нужда просто. :roll:

08 Дек 2014, 16:19

Смятам, че никой не е имал хубав първи път, а да си го причинява отново, не мисля, че има смисъл. От друга страна, какво от това, че дамата е имала гаджета преди това, в нормалните общества, то си е в реда на нещата :idea: :idea:

08 Дек 2014, 17:03

nadqta написа:Смятам, че никой не е имал хубав първи път, а да си го причинява отново, не мисля, че има смисъл. От друга страна, какво от това, че дамата е имала гаджета преди това, в нормалните общества, то си е в реда на нещата :idea: :idea:

Може да е била изнасилена :mrgreen:
Това е единствената причина, подари която мога да си представя, че някоя би искала да си върне девствеността.

17 Юни 2015, 17:07

То и на мен ще ми е странно, ако от днес за утре стана девствена, не знам и мъжът ми как ще го приеме, сигурно ще ме обяви за луда :)

18 Юни 2015, 09:35

В наши дни няма девствени, така че не виждам защо трябва да се възвръща девствеността.. :)

18 Юни 2015, 10:46

Одобрявам!
Но те вече са настроени за това, което ги очаква, по-добре е с истинска девственица, но трудно се намират такива на повече от 16 години. :x

19 Юни 2015, 15:35

Мисля, че не бих си го причинила, това все пак си е операция някакъв вид и то за какво, за нещо, което скоро пак някой глупак ще скъса :mrgreen:

19 Юни 2015, 17:00

magda написа:Мисля, че не бих си го причинила, това все пак си е операция някакъв вид и то за какво, за нещо, което скоро пак някой глупак ще скъса :mrgreen:

хахахах мисля, че в тоя случай глупака е жената, която се подлага на такава операция. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4