Първи и единствен - без секс до брака!

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

Мнениеот silver933 » 08 Фев 2016, 15:45

black написа:От мъжка гледна точка мисля, че няма как да стане тази работа до брака. Хайде, съобразяваш се с нея, да кажем 1,2,3 месеца, уважаваш мнението й. Ама нито мъжа е робот, нито жената! Пазене, пазене, но природата си казва думата :grin:

ПО природа затова сме направени да можем да се размножаваме от 15 годишни друг е въпросът вече за разума, аз не мога да го отрека тва с пазенето, някои хора ги кефи, да стават обект на подигравки едвали не не ми се връзва.
Аватар
silver933

Мнениеот mamina » 11 Фев 2016, 15:41

За да се запази до брака девствена, жената не трябва да има гадже. Иначе ще бъде психически и физически тормоз и за двамата според мен :banghead: .
mamina

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Фев 2016, 16:07

mamina написа:За да се запази до брака девствена, жената не трябва да има гадже. Иначе ще бъде психически и физически тормоз и за двамата според мен :banghead: .

И как да се омъжи жената без да е била с гадже? Да й го изберат родителите? :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот balsam » 15 Фев 2016, 12:22

Ваня Стойчева написа:
mamina написа:За да се запази до брака девствена, жената не трябва да има гадже. Иначе ще бъде психически и физически тормоз и за двамата според мен :banghead: .

И как да се омъжи жената без да е била с гадже? Да й го изберат родителите? :lol: :lol: :lol:

Като иска да се пази девствена до брака, харесва си някой, ходят един месец колкото да се поопознаят що за хора са и се женят :jumpeveryone: Колко му е? :grin: Тя да не очаква, че година ще мъчи човека и чак тогава, ако е издържал, давай! :grin:
balsam

Мнениеот Malina » 08 Мар 2016, 15:47

Интересно ми е що я обръщате темата на нещо смешно, нещо неестествено и нещо едва ли не абсурдно и НЕморално. Всеки има право да направи така, както го усеща и все ще намери човека за себе си! Кои сме ние, че да казваме, че не може и че не е хубаво и правилно?! Нима е по-добре да имаме по 20 партньора зад гърба си?!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот pavleta » 11 Мар 2016, 15:07

Malina написа:Интересно ми е що я обръщате темата на нещо смешно, нещо неестествено и нещо едва ли не абсурдно и НЕморално. Всеки има право да направи така, както го усеща и все ще намери човека за себе си! Кои сме ние, че да казваме, че не може и че не е хубаво и правилно?! Нима е по-добре да имаме по 20 партньора зад гърба си?!

От чисто практична гледна точка е по-добре. :grin: В смисъл, добре, омъжи се мацката девствена и е доволна, спазила е принципите си. Но ако не си пасне с мъжа в секса, какво правим? Цял живот ли ще се мъчи с него? Или тотално ще се изтормози, или ще търси друг партньор. Язък за пазенето :mrgreen:
pavleta

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

Мнениеот pravilno » 16 Мар 2016, 12:59

Има различни видове връзки. Ако сте решили, че не искате да имате сексуална връзка, всеки по пътя си в това направление :grin: . И липсата, и наличието на секс винаги усложнява нещата :grin:
pravilno

Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот annydance » 16 Мар 2016, 15:45

От пет месеца съм заедно с моя приятел, пет невероятни месеца! Много го обичам и за това време започнах много да държа на него и мисля, че е взаимно. Но миналата седмица той ми каза, че му се отваря доста добра възможност да работи в чужбина и мисли да приеме предложението. От тогава светът все едно ми се срина. Общите планове, които си бях вкарала в главата, отиват на кино :sad: . И двамата сме на мнение, че ще направим всичко възможно връзката ни да просъществува. Но аз много се притеснявам как се поддържа такава от разстояние, струва ми се почти невъзможно. Представям си всякакви лоши сценарии - че ще изстинем един към друг, че той ще си намери някоя друга, че няма да успеем да съхраним това, което е между нас. Някак си не си представям да се виждаме и чуваме само по скайп. Попадали ли сте в такава ситуация? Как се поддържа връзка от разстояние? Може ли да бъде пълноценна? Ще предизвика проблеми и ще е мъчение или може да направи нещата по-истински и да служи като стимул?
annydance

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот Snejna » 17 Мар 2016, 11:31

След като си решила да запазите връзката си то ще стане. НЕ е невъзможно да се поддържат връзки от разстояние, помисли си колко много хора живеят по този начин и то след като имат вече семейства. Все пак е временно, нали така. След като има любов не виждам какво може да се обърка! Не всичко е секс, така че всеки може да изтърпи няколко месеца на сухо.
Аватар
Snejna

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот fairy » 17 Мар 2016, 11:55

Със сегашния ми съпруг бяхме гаджета като студенти.Аз завърших една година преди него и се върнах в родния ми град и започнах работа там. Една година бяхме разделени, постоянно се чувахме по телефона, лятото му ходих на гости и все някак издържахме. Ако силно вярвате един в друг, няма и да помислите за изневери. Може би ние с него живеехме с идеята, че ще се съберем за постоянно и затова не съм се съмнявала в него и не съм имала притеснения.
fairy

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски