Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

Мнениеот silver933 » 23 Дек 2015, 11:18

Тъй е бе, простосмъртните ако не се женим то кой да го направи, емалко пари на вятъра, ама става горе долу 0:0 като дадат подаръците у плик ;)
Аватар
silver933

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

Мнениеот Грохот » 23 Дек 2015, 12:21

Аз все още не разбирам кому е необходимо тази цялата лудница със сватби и пилеене на средства, усилия и време, а техния живот не съм живяла, явно си имат някаква разумна причина, за да пристъпят към това
Грохот

Мнениеот Rali_hr » 23 Дек 2015, 12:28

Грохот написа:Аз все още не разбирам кому е необходимо тази цялата лудница със сватби и пилеене на средства, усилия и време, а техния живот не съм живяла, явно си имат някаква разумна причина, за да пристъпят към това

Едно е сватбата да е цирк, друго е да свържеш живота си с някой и да станете семейство. Някои имат нужда от подписа и го усещат като необходимост, на други им е все тая :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 23 Дек 2015, 14:50

Айде, айде. :) Какво значение има, на кой какъвто му е кеф, нали така. :) Всеки си решава кое му харесва, няма лошо в брака, аз лично я защитавам тази институция. Не мисля, че има значение кой какво има, за това дали да стане семеен или не.
Аватар
Snejna

Мнениеот BeenieGal » 26 Дек 2015, 19:01

Snejna написа:Айде, айде. :) Какво значение има, на кой какъвто му е кеф, нали така. :) Всеки си решава кое му харесва, няма лошо в брака, аз лично я защитавам тази институция. Не мисля, че има значение кой какво има, за това дали да стане семеен или не.

Самото интитуционализиране на нещо, което няма рамки - любовта и поставянето на такива го превръща във фалш хаха
Аватар
BeenieGal

Re: Запознати ли сте с клиповете на Емил Конрад и смятате ли го за феномен, а книгата му?

Мнениеот Andrey » 12 Яну 2016, 16:43

Rali_hr написа:Дъщеря ми е на 9 и му е голяма почитателка хахаха Евно такива са му феновете, сега е много модерен сред тийновете, лошо няма, момчето е хитро и книга издало, можем само да му се радваме. :)

Е те хлапетата си падат по такива, ние по-старите ги смятаме за идиоти и мисля с право де, ма децат апазаруват яко и книги и кви ли не глупости. Важното е, че като са книги ще ги четат, ако ще и глупости да пише вътре. :)
Аватар
Andrey

Re: Запознати ли сте с клиповете на Емил Конрад и смятате ли го за феномен, а книгата му?

Мнениеот qwerryyy » 12 Яну 2016, 17:24

Така е младите доста го харесват, говори за неща, които пряко ги засягат, темите му са интересни сред тийновете, ние може би вече сме стари и нег и разбираме така нещата и затова го смятаме за скучен. Той може и да интересен като човек, но ето, че е намерил мекото на хляба и ще е интересен дълго време на много тийнове. ;)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kalinka-kuku » 12 Яну 2016, 17:46

И аз мисля, че това е по-скоро младежка тематика, а не за нас, ние вече сме на друга вълна и не си падаме по такива млади истории и дори думите не разбираме.
Аватар
kalinka-kuku

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот Daniela_21 » 16 Фев 2016, 20:37

Sometimes the greatest acts of love are the hardest acts to commit.
Daniela_21

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот Daniela_21 » 19 Фев 2016, 22:54

Когато се изразяват необичайни неща, неизбежно е да се засегне обичайното благозвучие.
Богдан Богданов
Daniela_21

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси