Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Игрите на глада в модния свят – ужасяващата истина

Мнениеот Jully » 20 Окт 2015, 16:44

И все пак модата за адски слабото остава, за съжаление. :(
Аватар
Jully

Мнениеот Pipilota » 21 Окт 2015, 09:35

Jully написа:И все пак модата за адски слабото остава, за съжаление. :(

Е променят се нещата, сега доста модели не изглждат като да имат нужда от храна :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот franky » 13 Ное 2015, 16:35

Pipilota написа:
Jully написа:И все пак модата за адски слабото остава, за съжаление. :(

Е променят се нещата, сега доста модели не изглждат като да имат нужда от храна :)

Аз пък забелязах, че в по-малките магазинчета, където манекените са по-стари, са адски слаби, а в моловете, където всичко е ново, то манекените са с една идея по-нормални :mrgreen: така че явно има някаква промяна...
franky

Мнениеот Monika_Spasova » 15 Ное 2015, 20:11

Вчера бях около 5 часа в мола и не видях нито един нахранен манекен. Не знам къде ги виждаш ти. :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

Мнениеот Mauritius » 10 Дек 2015, 14:47

Реално е разбираемо защо тези хора се женят, но простолюдието не знам защо продължаваме да го правим, а ако бях на тяхно място, като човек на показ е нормално да искам да се скрия :beamup:
Mauritius

Мнениеот qwerryyy » 15 Дек 2015, 13:11

Monika_Spasova написа:Вчера бях около 5 часа в мола и не видях нито един нахранен манекен. Не знам къде ги виждаш ти. :lol:

Обикновено са доста слабички, но нормално, не могат да дават пример с някакви дебели манекени :) Трябва да се стремим към съвършенство.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kalinka-kuku » 15 Дек 2015, 13:57

Не знам дали са проблем манекените в магазините, по-скоро е проблем това, което виждаме по модните канали. Добре че наистина вече ги ограничиха тези анорексично болни манекенки, че беше страшно!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот ManiJani » 15 Дек 2015, 14:09

qwerryyy написа:
Monika_Spasova написа:Вчера бях около 5 часа в мола и не видях нито един нахранен манекен. Не знам къде ги виждаш ти. :lol:

Обикновено са доста слабички, но нормално, не могат да дават пример с някакви дебели манекени :) Трябва да се стремим към съвършенство.

Никой не говори да изглеждат като 80+ килограма, но не са така анорексични като едно време и аз го забелязвам, а и скоро бях чела статия точно за забраната им.
ManiJani

Мнениеот kauda » 15 Дек 2015, 14:39

marsu написа:Не знам дали са проблем манекените в магазините, по-скоро е проблем това, което виждаме по модните канали. Добре че наистина вече ги ограничиха тези анорексично болни манекенки, че беше страшно!

:) Много правилно.Жените трябва да изглеждат здрави, а болнавост може да се намери и в двете крайности :)
Аватар
kauda

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

Мнениеот Lollipop » 23 Дек 2015, 10:53

Mauritius написа:Реално е разбираемо защо тези хора се женят, но простолюдието не знам защо продължаваме да го правим, а ако бях на тяхно място, като човек на показ е нормално да искам да се скрия :beamup:
Е ти ме уби, признавам си. :roulette: Как така за тях да е нормално да се женят, но за нас простолюдието не е ? ЗАЩО?
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси