Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Одобрявате ли решението на Анджелина Джоли за премахване на репродуктивните й органи?

27 Мар 2015, 17:42

Тя си знае, все пак това не е първото премахване което прави, скоро очаквам да премахне и част и от главата си :)

Re: Одобрявате ли решението на Анджелина Джоли за премахване на репродуктивните й органи?

28 Мар 2015, 10:34

Въпросът е просто излишен, всеки има право да решава какво да прави със собственото си тяло. Дали одобряваме или не, няма никакво значение. На този, който е задал такъв въпрос ще кажа само, не се ровете в чуждите животи, гледайте си Вашият :!: :!: :!: :!: :!:

28 Мар 2015, 11:09

Да не се оливаме, моля в коментарите! Какво значи, който е задал въпроса да си гледа неговия живот. Анджелка, ако не искаше да я обсъждаме нямаше да бие камбаната по въпроса какво върши, все пак като е известна и популярна личност, това автоматически я слага в устите на хората. То по твоята логика да им пляскаме и да гледаме равнодушно на всички наркомани, щото си е тяхното тяло. :?:

30 Мар 2015, 15:41

Нека да си прави каквото си поиска просто, пълна свобода на словото ;))

Re: „Деня на лъжата" по света…и (както се случва често и у нас)

31 Мар 2015, 09:32

Е, дойде и тази година денят на лъжата, имате ли планове за утрешния ден? :)) Как ще излъжем? :mrgreen:

31 Мар 2015, 10:07

Kaya написа:Е, дойде и тази година денят на лъжата, имате ли планове за утрешния ден? :)) Как ще излъжем? :mrgreen:

Мисля да си купя един тест за бременност и имам една бременна колежка, та да ми го направи с 2 черти и после ще го дам на мъжа ми. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

31 Мар 2015, 11:45

Pipilota написа:
Kaya написа:Е, дойде и тази година денят на лъжата, имате ли планове за утрешния ден? :)) Как ще излъжем? :mrgreen:

Мисля да си купя един тест за бременност и имам една бременна колежка, та да ми го направи с 2 черти и после ще го дам на мъжа ми. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Това е супер идея, особено ако сте се разбрали да нямате повече деца, направо ще е ударна новина хахахах :)) Но после да не вземе да иска да осъществявате и да направите реалност 2-те чертички. :)

31 Мар 2015, 17:12

И аз обичам да лъжа, но да е някакво супер сериозно такова, така че да човекът да се почувства наистина преметнат, иначе не става. Последния път излъгах майка ми, че заминавам за Аляска да работя и едва ли ще се прибера и да ви кажа хвана се и то доста :lol: :lol: :lol:

31 Мар 2015, 17:20

И аз обичам да послъгвам много ме забавлява, тази година мисля да излъжа някой за нещо! :)

Re: „Деня на лъжата" по света…и (както се случва често и у н

01 Апр 2015, 15:43

Archer написа:Шегата има задължително присъствие в ежедневието ни. В тази връзка...наскоро се замислих каква е разликата между иронията и сарказма? Има ли такава и доколко е разграничима? Как смятате?

Има, има как да няма ;) Едното е далеч по-миловидно проявление, докато сарказма си е направо рязане със сатъра :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 72