Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Аз също не съм му почитател на този младеж, сякаш ми се вижда твърде просташки, не разбирам защо пък хората са му такива почитатели, то какви хора де, разни хлапета, но е смешно, да се редиш на опашка заради него, поредния упадък на нашето общество.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
И за мен е абсурдрен келеш, но някои твърдят, че било по-добре да се вземат автографи от него, отколкото от фолк звезда, за мен лично са на един кантар
Гледала съм 1-2 клипа на това създание, аз не бях очарована, но 13-14 годишните явно го боготворят. Това не е от значение, момчето е измислило как да изкара някой лев на гърба на тийн глупостта
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Дъщеря ми е на 9 и му е голяма почитателка хахаха Евно такива са му феновете, сега е много модерен сред тийновете, лошо няма, момчето е хитро и книга издало, можем само да му се радваме.
хехех, от къде да знам, много странен въпрпос. На първо място, не бих се заженил за Анджелка, но нищо! Със сигурност бих избрал такъв тип скромна сватба, а не да има 1000 човека
Взех да се замислям, може би щях отдавна да съм се омъжила за Брад, та да не ми избяга, пък колко щеше да е голяма сватбата щеше просто да ми е все тая.