Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Не мога да приема, че на карикатура - на словото и т.н. се отговаря с истински оръжия! Вярно е, че словото е най-голямото оръжие, но не бива срещу него да застават истински куршуми.. Жалко много за загиналите ;(
rabotnata pchela написа:Пф, мисля си, че българите сме твърде страхливи за да дадем адекватна оценка на случващото се...
Имаш право, досега от нито едн българин не съм чула адекватна оценка на случилото се, някой който да ми помогне да създам своята собствена гледна точка
В младите учени от Варна няма пари при пращането на смс=и за гласуване кой ти харесва повече, това е истината. Народът иска сеир и зрелище, не му дреме, че една шепа хора ще ходят в НАСА. Вижте, ако има проект по телевизията да им гледат сеира - тогава ще е друго!
Подобни безумия могат да се случват и всекки ден в родината ни и на никой да не му направи особено впечатление, но туко виж човек обърка нещо, като попълва колет в пощата могат да го изядат жив, но ако е грешка от някоя институция, тя никога не се наказва и никога не се приема за грешка!