Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: ‎Charlie Hebdo - какво е вашето мнение за случилото се?‬

10 Яну 2015, 15:34

Никаква толерантност ей това мога да кажа, а постоянно се пропагандира по целия свят да бъдем по-толерантни, а виждаме, че това не се случва... :geek:

12 Яну 2015, 10:46

Не мога да приема, че на карикатура - на словото и т.н. се отговаря с истински оръжия! Вярно е, че словото е най-голямото оръжие, но не бива срещу него да застават истински куршуми.. Жалко много за загиналите ;(

Re: „Деня на лъжата" по света…и (както се случва често и у нас)

14 Яну 2015, 16:03

В България се лъжем всеки ден, изобщо не се съобразяваме с определен ден от годината. :lol:

14 Яну 2015, 16:07

Пф, мисля си, че българите сме твърде страхливи за да дадем адекватна оценка на случващото се...

14 Яну 2015, 16:40

rabotnata pchela написа:Пф, мисля си, че българите сме твърде страхливи за да дадем адекватна оценка на случващото се...

Имаш право, досега от нито едн българин не съм чула адекватна оценка на случилото се, някой който да ми помогне да създам своята собствена гледна точка

Re: Депресията от гледна точка на звездите

15 Яну 2015, 17:49

няма значение каква зодия си дали ще се депресираш и как ще ти мине депресията, всичко си зависи от живота и хората около вас самите!

Re: Големите надежди не са в ТВ шоу, а са млади учени от Варна!

19 Яну 2015, 17:28

В младите учени от Варна няма пари при пращането на смс=и за гласуване кой ти харесва повече, това е истината. Народът иска сеир и зрелище, не му дреме, че една шепа хора ще ходят в НАСА. Вижте, ако има проект по телевизията да им гледат сеира - тогава ще е друго!

Re: Най-възрастният човек - варненка на над 200 год.– и никой не коригира грешките?

27 Яну 2015, 12:34

Подобни безумия могат да се случват и всекки ден в родината ни и на никой да не му направи особено впечатление, но туко виж човек обърка нещо, като попълва колет в пощата могат да го изядат жив, но ако е грешка от някоя институция, тя никога не се наказва и никога не се приема за грешка!

Re: Героите на Дисни - “хванати” в крачка

27 Яну 2015, 15:38

Е няка как и те са хора макар че и за го смятам за доста глуповато това ;)

Re: Героите на Дисни - “хванати” в крачка

27 Яну 2015, 16:01

И те душица носят! Само да не ги видят момиченцата какви са любимите им принцески! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 72