Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Депресията от гледна точка на звездите

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Дек 2014, 15:41

silver933 написа:Ужас, аз съм Козирог и направо ме изпълнихте с депресия, честно! :)

Изобщо не им се връзвай, животът, който имаш е от по-голямо значение пред това каква зодия си.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Rali_hr » 21 Дек 2014, 15:01

Да му мислят близнаците и останалите, аз явно нямам проблеми с депресиите, хаха :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 21 Дек 2014, 15:42

Всичко ли е свързано със зодиите, в повече ми идва това, къде ни остава индивидуалността и случките, или всичко е зодии и кръвни групи? :idea:
Аватар
Andrey

Re: Български младежи създадоха гривна, следяща здравето

Мнениеот MollyDolly » 27 Дек 2014, 18:35

rabotnata pchela написа:Супер изобретение! Ей така ако може лесно човек да разбира кое не му е наред много болести щяха да са в миналото :)

За съжаление едва ли биха останали в миналото, по-скоро фармацевтичните компании в момента щяха да са в пъти по-богати, респективно хората по-болни
MollyDolly

Re: Български младежи създадоха гривна, следяща здравето

Мнениеот Lollipop » 29 Дек 2014, 11:13

MollyDolly написа:
rabotnata pchela написа:Супер изобретение! Ей така ако може лесно човек да разбира кое не му е наред много болести щяха да са в миналото :)

За съжаление едва ли биха останали в миналото, по-скоро фармацевтичните компании в момента щяха да са в пъти по-богати, респективно хората по-болни

Защо пък, не е ли логично точно обратното? :roll:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kremiliya » 06 Яну 2015, 14:39

Andrey написа:Всичко ли е свързано със зодиите, в повече ми идва това, къде ни остава индивидуалността и случките, или всичко е зодии и кръвни групи? :idea:

Ако искаш да вярваш в това, то всичко може да се навърже - името, датата на раждане като зодии, че и като нумерология, отделно името, гласните съгласните и тя става дълга и широка :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Kaya » 10 Яну 2015, 12:11

Моял ви се, всеки може да се депресира, не само тези зодии, всички го изживяват по подобен начин. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

‎Charlie Hebdo - какво е вашето мнение за случилото се?‬

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Яну 2015, 12:58

Навярно не е останал човек, който да не знае за терористичната атака срещу френското списание ‎Charlie Hebdo. Какво смятате, че се случи, как си го обяснявате, какво е вашето мнение? Ето една карикатура, не знам кой е автора, която в момента е доста актуална:

08cartoon9.jpg
08cartoon9.jpg (30.1 KiB) Прегледано 3493 пъти

А вие мислите ли, че беше заслужено това наказание? Къде е толерантността, лиспвала ли е при парижаните, или всъщност липсва само на мюсюлманите? Мислите ли, че е трябвало да се стига до убийстовото на 12 човека, а какво очаквате да се промени сега? Charlie Hedbo поставиха ли началото на нов вид борба с тероризма или напротив, показаха още нещо, заради което да се страхуваме от терористите? Дайте вашето мнение, аз лично съм много раздвоена, мисля, че всичко това нямаше да се случи, ако и самите Charlie Hedbo бяха по-толерантни, но бих приела всяко мнение.

И само мога да пожелая надеждата си, че това няма да се случва повече, може би един ден ще станем толерантни - целия свят... :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Re: ‎Charlie Hebdo - какво е вашето мнение за случилото се?‬

Мнениеот Kremiliya » 10 Яну 2015, 13:51

Аз си мисля, че и държанието на списанието не е било много правилно. Знаем колко крайни са мюсюлманите, а те посотянно са правили карикатури с Мохамед. Не, че са заслужавали такова наказание, като смъртта, но все пак си мисля, че такова предизвикване е по-скоро безумие... Знаем, че терористите не си поплюват и не ценят човешкия живот. А и толерантно ли е да не признаваш чуждата вяра? Не харесваме, че мюсюлманите смятат християните за неверници, а ние по-различни ли сме? :roll:
Аватар
Kremiliya

Re: ‎Charlie Hebdo - какво е вашето мнение за случилото се?‬

Мнениеот Mon_ton » 10 Яну 2015, 14:51

Не знам точно какво ми е мнението, не трябваше да се случва това по такъв начин.... жалко за многото почернени семейства.. :(
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси