Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Защо мислите, че Кличко отложи мача с Кобрата?

Мнениеот niya_mazova » 08 Сеп 2014, 21:36

О да, това е сигурно, печалбата ще е огромна и не само в спорта на толкова високо ниво е бизнес, за съжаление, но се съмнявам това да е причината, не че мога да изтъкна друга... :?
niya_mazova

Re: Игрите на глада в модния свят – ужасяващата истина

Мнениеот Pipilota » 18 Ное 2014, 09:59

Манията за отслабване става все по-завладяваща, млади момичета се подлагат на какво ли не за да имат по-добра фигура, като застрашават живота си. Не разбирам защо моделите трябва да бъдат толкова слаби, т.е. болно слаби, не е ли по-добре да имат нормални форми,така всеки да може да се представи в дрехите,които вижда? Последната много известна моделка- Кейт Ъптън е доста пищна, но е сред най-търсените модели на бельо.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Детската Евровизия - Крисия, Хасан и Ибрахим представиха България

Мнениеот Lollipop » 18 Ное 2014, 13:11

След финалът на това грандиозно събитие се зачудих, трябва ли задължително да подкрепяме нашите представители? Длъжни ли сме да ги харесваме и да разбираме от музика,защото имаме участие? А децата не се ли чувстват по-зле когато участват в такива състезания, така не се ли убива детското в тях, като бъдат ангажирани с толкова голяма отговорност, не стават ли жертва на амбциите на родителите си?
Аватар
Lollipop

Какво мислите за Биг Брадър? - Влади Въргала ли трябваше да спечели?

Мнениеот silver933 » 18 Ное 2014, 13:16

Вчера беше финалът на най-обсъжданото реалити,а именно Биг Брадър. Доволни ли сте от резултата, очаквана ли беше за вас победата на Влади Въргала? А кои бяха вашите фаворити? Изобщо бихте ли участвали в подобен формат? Никога не съм харесвал подобен тип предавания, особено тази година бях силно разочарован от случващото се- не съм очаквал нашите "звезди" да се изложат толкова много...
Аватар
silver933

Re: Какво мислите за Биг Брадър? - Влади Въргала ли трябваше да спечели?

Мнениеот S_Milenska » 18 Ное 2014, 13:51

Може би хората са преценили,че Влади се е държал най-нормално,тази година страшно много се изложиха родните знаменитости, не очаквах,че след 2 дена ще започнат скандалите. Изключително много ми паднаха в очите.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот mimeto90 » 18 Ное 2014, 14:54

Да си призна, че на мен никога тези хора не са ми се издигали в очите, за да паднат! Не съм гледала Биг (Вип) Брадър, но съм щастлива от факта, понеже доста ме напрягат, тъй като ясно се вижда съзнанието на българина, а не смятам, че провъзгласени за ВИП (който и да е бил този, за да го направи :D ) реално имат нужното поведение и умение, за да бъдат такива! :x
mimeto90

Мнениеот Rali_hr » 18 Ное 2014, 15:51

Никога не съм била почитател на такива предавания, за мен е обидно като зрител,че пускат подобни неща по телевизията, изобщо се чудя, сеирджийска нация ли сме? Защо колкото е по-грубо, абсурдно и просташко нещо,то толкова повече се харесва?
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lollipop » 18 Ное 2014, 16:55

Аз се надявам,че тези в къщата имат сценарий,по който се развива пребиваването в къщата,иначе толкова откачена история на едно място не ми се вижда нормално.
Аватар
Lollipop

Re: Детската Евровизия - Крисия, Хасан и Ибрахим представиха България

Мнениеот Rali_hr » 18 Ное 2014, 17:48

Лицемерно е да не се интересуваш от нещо,но когато наближи се превръщаш в най-големия фен,това се случи и тази година,както винаги. Защо и кому е нужно това абсурдно държание? Да са живи и здрави децата, нека да развиват таланта си, но трябва ли да говорим по задължение за това, не го смятам за правилно.
Аватар
Rali_hr

Re: Детската Евровизия - Крисия, Хасан и Ибрахим представиха България

Мнениеот niya_mazova » 21 Ное 2014, 14:04

И тримата са много талантливи деца, но става въпрос в темата повече за това защо не трябва да има детски конкурси :!: А за това дали хората се превръщат във фенове, да, просто защото се чувстват на върха и една идея по-близко до децата, въпреки че не намирам смисъл.
niya_mazova

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси