Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот s_ivelina » 10 Юни 2014, 12:18

моят любим цитат е
"За светът може да си никой,но за някой ти си светът"
s_ivelina

Re: Джони Деп се превърна във вампир

Мнениеот Sophia.G » 09 Юли 2014, 09:28

Какъв вампир може да бъде този сладур, ух :)
Sophia.G

Най-възрастният човек - варненка на над 200 год.– и никой не коригира грешките?

Мнениеот bojo_kolev » 09 Юли 2014, 11:22

Прочетох поредната статия, която за пореден път ме ядоса. Според документ, издаден от община Варна, най-възрастната човек на планетата ни е на над 200 години и е жителка на града, както се сещате варненката не е на толкова, но пък личната й карта е издадена през 1800 год, какво ще кажете, трябва ли да се коригира тази грешка или е малковажна?

Най-смешното е, че никой не се наема да коригира подобни грешки, а защо? Човешко е да се сбърка, но не е човешко никой да не поправя грешките си, по този начин се издават смъртни актове на живи хора, направо се гаврят с нас :evil: :evil: :evil:
Неуредицата започва за съжаление от най-високите постове и стига до селските общини, в които всеки прави каквото му е удобно :(

От друга страна какво пък, можем да се гордеем, че в България живее най-възрастния човек - варненката на над 200 години, но пък се е запазила, прилича на 20 :D ама защо да се ядосваме, като можем да се посмеем на чужд гръб, докато объркат и нашите лични данни и някой реши, че сме на 200 год. или мъртви - няма нужда от коригиране на грешки в такъв момент, нали?! :D
bojo_kolev

Re: Най-възрастният човек - варненка на над 200 год.– и никой не коригира грешките?

Мнениеот viking » 09 Юли 2014, 11:28

Мани, Божо, тука трябва да падне нещо и да изкорени цялата работа и най-вече мозъците на хората :D за да се оправи по някакъв начин положението.
viking

Ако бяхте една от милионите турски жени, как щяхте да реагирате на изказването на Арънч?

Мнениеот franky » 01 Авг 2014, 14:16

Предполагам повечето от вас са чули препоръката на зам. главен министър Арънч към всички жени да спазват нормите на поведение и благоприличие, което включва и въздържанието от буен смях - ох, това като го прочетох останах ето така :shock: доста дълго време, невярваща и недоумяваща!

Имам познати турци, които казват, че наистина намерението на сегашните управляващи е да върнат обществото към онзи, почти забравен строй, но, голямото НО!
Аз се възхищавам на жените, които възразиха срещу това, по най-добрия начин - с усмивка!

Представяте ли си, ако това се беше случило в България, не усмивките щяха да си приберат, ами и с фереджета щяха да се забулят! Свалям шапка на турските жени, които възроптаха и според мен те трябва да ни бъдат за пример!

Как вие щяхте да реагирате, ако бяхте на мястото на една от милионите турски жени със засегнати права от изказването на Арънч, мислите ли, че бихте били толкова смели, наясно сте, че могат да ви приберат, нали? :?
franky

Re: Ако бяхте една от милионите турски жени, как щяхте да реагирате на изказването на Арънч?

Мнениеот Sophia.G » 01 Авг 2014, 14:22

Със смях, жените са по-силни от политиците, просто трябва да си го докажат.
Sophia.G

Re: Ако бяхте една от милионите турски жени, как щяхте да реагирате на изказването на Арънч?

Мнениеот MGB » 01 Авг 2014, 14:24

казвам го с огромно съжаление, но мисля като теб и аз, че ако това се беше случило много бързо щяха българите да си кажат ами какво пък, той все едно е смешен живота и така да си ходят нацупени, не че и без забрана не е така :!: :!:
MGB

Мнениеот Sophia.G » 01 Авг 2014, 14:35

MGB написа:казвам го с огромно съжаление, но мисля като теб и аз, че ако това се беше случило много бързо щяха българите да си кажат ами какво пък, той все едно е смешен живота и така да си ходят нацупени, не че и без забрана не е така :!: :!:

Българските жени са усмихнати, но нямат много поводи за смях, това е.
Sophia.G

Мнениеот Viktor.Ivanov » 01 Авг 2014, 15:36

В Турция жените си знаят мястото, за разлика от Българските жени. Които все трябва да им се показва къде да стоят, като говори мъжът им...
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Re: Най-възрастният човек - варненка на над 200 год.– и никой не коригира грешките?

Мнениеот николаев » 15 Авг 2014, 14:33

Аве Божо, какво се възмущаваш на такива новини, то за нас тук си е нещо нормално, а не прецедент, нали?!
николаев

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси