Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

И вие ли бихте присъдили титлата на Бионсе – Кралица на попа?

Мнениеот sofi_black » 27 Авг 2014, 13:27

Малко или много Бионсе винаги ми е била слабост, но никога не съм харесвала толкова музиката й, колкото лайфовете в последните години, които прави.

Не успях да гледам наградите на МТV, за щастие Фрамар и за това се погрижил :) прочетох статия за присъждането на титлата на Бионсе за Кралица на попа, както и прочувственото й изказване и най- важните емоционални моменти за вечерта!

Аз лично, се съгласявам и бих присъдила титлата Кралица на попа за Бионсе, просто защото се възхищавам на неспирната й и задълбочена работа!
beyonce-mtv-nagradi.jpg
beyonce-mtv-nagradi.jpg (30.69 KiB) Прегледано 1241 пъти

Предполагам Бионсе има много фенове в световен мащаб, но ми е интересно, колко са те в България! И дали вие също бихте присъдили титлата на Бионсе - Кралица на попа?
sofi_black

Re: И вие ли бихте присъдили титлата на Бионсе – Кралица на попа?

Мнениеот LEILA » 27 Авг 2014, 13:34

Ооо да, много съм я харесвала винаги и не само като изпълнител, а и както пише в статията - като жена олицетворяваща модерния феминизъм! :) Адски е вдъхновяваща!
LEILA

Защо мислите, че Кличко отложи мача с Кобрата?

Мнениеот bojo_kolev » 28 Авг 2014, 16:17

Отдавна съм фен на бокса, но не предполагах, че мача между Кобрата и Кличко може да мъже толкова чакан, отлаган, отново чакан.

Знаете, предполагам, че Кличко отложи мача поради контузия, но дали това е причината, всъщност?
Дали не се води психологическа война с Кобрата, преди всичко?
А не е ли възможно Кличко да не се чувства достатъчно подготвен за мача с Кобрта?
Е, предполагам има и друг вариант, в който просто Кличко не иска да се отдели от бременната си половинка и да посрещне дъщеря си, все още като победител :?
klitschkopulev.jpg
klitschkopulev.jpg (22.97 KiB) Прегледано 505 пъти

Причините могат да бъдат ужасно много и при всички случаи не виждам, такава която да се сметне за уважителна! А вие? Мислите ли, че така е по-добре за Кобрата, мислите ли, че ще има време, за да се подготви още по-добре :? И каква е вашата теория, защо мислите, че Кличко отложи дългоочаквания мач с Кобрата?
bojo_kolev

Re: Защо мислите, че Кличко отложи мача с Кобрата?

Мнениеот Коцева » 28 Авг 2014, 16:22

Не мога да си представя, че голям мъж, спортист, боксьор може да излезе с евтино оправдание, по-скоро наистина има някаква причина, основателна, поради която е отказал да се бие на 6-ти :roll:
Коцева

Мнениеот djudjanka » 29 Авг 2014, 10:47

Да, смятам, че е заслужила.
Аватар
djudjanka

Мнениеот nushi.kisyova » 29 Авг 2014, 11:18

На мен ми е прекалена във всяко едно отношение, заради това не я харесвам, не че виждам по-достоен кандидат, при положение, че тя от години наистина се труди всячески, не казвам и че не може да пее, напротив, но е просто поредният продукт на пазара, които е добре шлайфан от дете и винаги тикан напред :roll:
nushi.kisyova

Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

Мнениеот Lyomi » 29 Авг 2014, 14:54

Всеки си е представял да бъде известен, предполагам, като неговият любим изпълнител или любим актьор. Тогава живота със сигурност би бил в пъти по-сложен, каквото и да си говорим.

В един момент просто осъзнаваме, че е най-добре да се радваме отстрани на известните си любимци, но все пак, ако бях на мястото на Анджелина Джоли или Брад Пит, дали щяхте да направите същата сватба в скромен кръг от семействата и приятелите ви :?
Ето и една "ексклузивна" снимка или поне така казват медиите, които са я качили:
jolie.jpg
jolie.jpg (8.58 KiB) Прегледано 2338 пъти

Със сигурност и на вас щеше да ви е писнало да бъдeте в центъра на вниманието, ако бяхте на мястото на Анджелина и Брад, но все пак не бихте ли искали да се чувствате специални пред целия свят на това важно за вас събитие като сватбата :?

Каква сватба бихте направили, ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит :?
Lyomi

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

Мнениеот Fancy » 29 Авг 2014, 14:59

ама съвсем нормално е всеки иска това, което няма, не че щях да искам да знае целия свят, че съм се омъжила, но... На въпросът ти и аз така щях да направя - да се омъжа на тихо място с най-близките ми хора :)
Fancy

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

Мнениеот donni » 29 Авг 2014, 16:46

не разбирам какво имате предвид, хората са се омъжили там където им харесва със сигурност не са се венчали в сламена колиба, а и така да е било, имат правото, но е била пищна церемония, това че не са я излъчвали пряко по някоя телевизия, едва ли не :mrgreen: е нещо съвсем различно, както и че е нямало десетки хиляди папараци!
donni

Re: Защо мислите, че Кличко отложи мача с Кобрата?

Мнениеот dazi85 » 30 Авг 2014, 19:30

Лично аз смятам,че е свързано с пари.На толкова високо ниво бокса не е спорт,а бизнес.Отлагането би донесло страшно много приходи на победителя (и не само). ;)
dazi85

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси