Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
11 Фев 2015, 12:48
дааа, много голяма фенка съм му, много ми харесва, страхотен е!

))
11 Фев 2015, 13:35
Аз също не съм му почитател на този младеж, сякаш ми се вижда твърде просташки, не разбирам защо пък хората са му такива почитатели, то какви хора де, разни хлапета, но е смешно, да се редиш на опашка заради него, поредния упадък на нашето общество.
16 Фев 2015, 12:39
И за мен е абсурдрен келеш, но някои твърдят, че било по-добре да се вземат автографи от него, отколкото от фолк звезда, за мен лично са на един кантар
16 Фев 2015, 15:25
Гледала съм 1-2 клипа на това създание, аз не бях очарована, но 13-14 годишните явно го боготворят. Това не е от значение, момчето е измислило как да изкара някой лев на гърба на тийн глупостта
16 Фев 2015, 16:56
Гледала съм и аз няколко, забавен е до някъде, малко е скучен обаче, но наиситна децата много се радват, което не е лошо:)
16 Фев 2015, 17:34
Дъщеря ми е на 9 и му е голяма почитателка хахаха Евно такива са му феновете, сега е много модерен сред тийновете, лошо няма, момчето е хитро и книга издало, можем само да му се радваме.
25 Фев 2015, 14:37
хехех, от къде да знам, много странен въпрпос. На първо място, не бих се заженил за Анджелка, но нищо!

Със сигурност бих избрал такъв тип скромна сватба, а не да има 1000 човека
25 Фев 2015, 15:07
Сигурно щях да си направя страшна сватба, с много много народ, за да се чувствам още по-добре

)
27 Фев 2015, 18:14
Взех да се замислям, може би щях отдавна да съм се омъжила за Брад, та да не ми избяга, пък колко щеше да е голяма сватбата щеше просто да ми е все тая.