Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Запознати ли сте с клиповете на Емил Конрад и смятате ли го за феномен, а книгата му?

11 Фев 2015, 12:48

дааа, много голяма фенка съм му, много ми харесва, страхотен е! :)))

Re: Запознати ли сте с клиповете на Емил Конрад и смятате ли го за феномен, а книгата му?

11 Фев 2015, 13:35

Аз също не съм му почитател на този младеж, сякаш ми се вижда твърде просташки, не разбирам защо пък хората са му такива почитатели, то какви хора де, разни хлапета, но е смешно, да се редиш на опашка заради него, поредния упадък на нашето общество.

16 Фев 2015, 12:39

И за мен е абсурдрен келеш, но някои твърдят, че било по-добре да се вземат автографи от него, отколкото от фолк звезда, за мен лично са на един кантар :mrgreen:

16 Фев 2015, 15:25

Гледала съм 1-2 клипа на това създание, аз не бях очарована, но 13-14 годишните явно го боготворят. Това не е от значение, момчето е измислило как да изкара някой лев на гърба на тийн глупостта ;)

16 Фев 2015, 16:56

Гледала съм и аз няколко, забавен е до някъде, малко е скучен обаче, но наиситна децата много се радват, което не е лошо:)

16 Фев 2015, 17:34

Дъщеря ми е на 9 и му е голяма почитателка хахаха Евно такива са му феновете, сега е много модерен сред тийновете, лошо няма, момчето е хитро и книга издало, можем само да му се радваме. :)

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

23 Фев 2015, 12:47

Ако бях на тяхно място, можеше и да не се женя! :lol: :lol: :lol:

Re: Ако бяхте на мястото на Анджелина Джоли и Брад Пит, каква сватба бихте направили?

25 Фев 2015, 14:37

хехех, от къде да знам, много странен въпрпос. На първо място, не бих се заженил за Анджелка, но нищо! :) Със сигурност бих избрал такъв тип скромна сватба, а не да има 1000 човека ;)

25 Фев 2015, 15:07

Сигурно щях да си направя страшна сватба, с много много народ, за да се чувствам още по-добре ;))

27 Фев 2015, 18:14

Взех да се замислям, може би щях отдавна да съм се омъжила за Брад, та да не ми избяга, пък колко щеше да е голяма сватбата щеше просто да ми е все тая. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 72