Най-малкото, но ако превръщане всичко в гърди щеше да е още по-добре.Bass написа:Вярно е твърдението! А откакто пипам, всичко друго, до което се докосва, се превръща в злато! Викат ми Мидас на женската гръд
silver933 написа:Най-малкото, но ако превръщане всичко в гърди щеше да е още по-добре.Bass написа:Вярно е твърдението! А откакто пипам, всичко друго, до което се докосва, се превръща в злато! Викат ми Мидас на женската гръд
magda написа:silver933 написа:Най-малкото, но ако превръщане всичко в гърди щеше да е още по-добре.Bass написа:Вярно е твърдението! А откакто пипам, всичко друго, до което се докосва, се превръща в злато! Викат ми Мидас на женската гръд
Абе защо толкова голяма част от мъжете са цицомани, не го разбирам![]()
Bass написа:magda написа:silver933 написа:Най-малкото, но ако превръщане всичко в гърди щеше да е още по-добре.
Абе защо толкова голяма част от мъжете са цицомани, не го разбирам![]()
Не сме цицомани, а изкуствоведи. Хубавата женска гръд е произведение на изкуството.
rabotnata pchela написа:И аз съм се чудила що мъжете изпитват някакво ненормално влечение към гърдите. Мъжът ми като ме види да се преобличам и на подскоци е при мен, сякаш съм му извадила печеливш билет от лотарията.Не знам ако мъжете си имаха такива гърди сигурно изобщо нямаше да имат време за друго, освен да им се любуват.
![]()
![]()
irka написа:Ако ставаше само с гледане, всички представители на мъжкия пол да са столетници.Ами жените? Ние също гледаме, на нас не влияе ли?
Или зависи от погледа, вярно, че нашия не е като на мъжете.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта