Гледането на женски гърди правят мъжа… столетник?!

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Гледането на женски гърди правят мъжа… столетник?!

Мнениеот Bass » 07 Юли 2015, 10:23

Вярно е твърдението! А откакто пипам, всичко друго, до което се докосва, се превръща в злато! Викат ми Мидас на женската гръд :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот silver933 » 09 Юли 2015, 10:51

Bass написа:Вярно е твърдението! А откакто пипам, всичко друго, до което се докосва, се превръща в злато! Викат ми Мидас на женската гръд :mrgreen:
Най-малкото, но ако превръщане всичко в гърди щеше да е още по-добре. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот magda » 09 Юли 2015, 12:12

silver933 написа:
Bass написа:Вярно е твърдението! А откакто пипам, всичко друго, до което се докосва, се превръща в злато! Викат ми Мидас на женската гръд :mrgreen:

Абе защо толкова голяма част от мъжете са цицомани, не го разбирам :roll: :mrgreen:
magda

Мнениеот Bass » 09 Юли 2015, 15:08

magda написа:
silver933 написа:

Абе защо толкова голяма част от мъжете са цицомани, не го разбирам :roll: :mrgreen:

Не сме цицомани, а изкуствоведи. Хубавата женска гръд е произведение на изкуството. ;)
Аватар
Bass

Мнениеот gomez123 » 09 Юли 2015, 16:16

Bass написа:
magda написа:
silver933 написа:Най-малкото, но ако превръщане всичко в гърди щеше да е още по-добре. :mrgreen:

Не сме цицомани, а изкуствоведи. Хубавата женска гръд е произведение на изкуството. ;)

Ама вие мъжете обичате да извъртате така нещата, че почти да сте го казали, ама по съвсем друг начин, на какво прилича това, обясни ми, като си казал нещо заставаш зад думата си, а не го преиначаваш :lol: :lol:
gomez123

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Юли 2015, 06:57

И аз съм се чудила що мъжете изпитват някакво ненормално влечение към гърдите. Мъжът ми като ме види да се преобличам и на подскоци е при мен, сякаш съм му извадила печеливш билет от лотарията. :lol: Не знам ако мъжете си имаха такива гърди сигурно изобщо нямаше да имат време за друго, освен да им се любуват. :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lollipop » 17 Фев 2016, 11:28

rabotnata pchela написа:И аз съм се чудила що мъжете изпитват някакво ненормално влечение към гърдите. Мъжът ми като ме види да се преобличам и на подскоци е при мен, сякаш съм му извадила печеливш билет от лотарията. :lol: Не знам ако мъжете си имаха такива гърди сигурно изобщо нямаше да имат време за друго, освен да им се любуват. :lol: :lol: :lol:

Хахахха Възможно е пчела! И аз не мога да си обясня защо толкова огромно влияние имат гърдите над мъжете, но е факт, че направо откачат и се заблейват тотално.
Аватар
Lollipop

Мнениеот irka » 18 Фев 2016, 12:16

Ако ставаше само с гледане, всички представители на мъжкия пол да са столетници :mrgreen: .Ами жените? Ние също гледаме, на нас не влияе ли? :mrgreen: Или зависи от погледа, вярно, че нашия не е като на мъжете.
irka

Мнениеот silver933 » 25 Май 2016, 09:36

irka написа:Ако ставаше само с гледане, всички представители на мъжкия пол да са столетници :mrgreen: .Ами жените? Ние също гледаме, на нас не влияе ли? :mrgreen: Или зависи от погледа, вярно, че нашия не е като на мъжете.

Не е същото, жените не се прехласват по гърдите си, за разлика от мъжете. :mrgreen: Да си срещнала мъж, който да не си пада по гърди? :)
Аватар
silver933

Мнениеот analizatorka » 25 Май 2016, 10:33

Абе има и жени, които се прехласват по гърдите си :lol: . Оглеждат ги, кефят им се или си слагат силикон, зада им се кефят после :lol: . А мъжете сигурно не могат да си представят света без женските гърди.
analizatorka

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже