Гледането на женски гърди правят мъжа… столетник?!

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Гледането на женски гърди правят мъжа… столетник?!

Мнениеот Krum » 21 Дек 2014, 16:27

Snejna написа:Не вярвам, иначе определено нямаше японците да са столетници, макар че от друга страна, от Япония може всичко да се очаква, знаем ли ги..може с гледане на гърди да доживяват до 100+ :mrgreen: :roll:

Там може да се окаже, че са и по-развратни, от кога има Гейши :))
Аватар
Krum

Мнениеот mix_twix » 21 Дек 2014, 18:52

На жените вече ще им е трудно да ми откажат, като им покажа на масата малко медицински доводи : )
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pipilota » 22 Дек 2014, 10:26

mix_twix написа:На жените вече ще им е трудно да ми откажат, като им покажа на масата малко медицински доводи : )

Пробвай най-напред с жена си и кажи дали е минало, а при настинка сигурно се препоръчва жените да ходят голи до кръста, за да вдигнат бързо настроението на мъжете си. :oops: :mrgreen: :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Andrey » 22 Дек 2014, 16:49

Аз пък се чудя, жените имат ли нужда да гледат някоя част на мъжкото тяло, за да се чувстват добре ;Р
Аватар
Andrey

Мнениеот Snejna » 22 Дек 2014, 16:58

Andrey написа:Аз пък се чудя, жените имат ли нужда да гледат някоя част на мъжкото тяло, за да се чувстват добре ;Р

Само здравите мъже ни карат да се чувстваме добре - хубавата фигура, не ни помага поверието "Под голям камък голяма риба се крие" :lol:
Аватар
Snejna

Мнениеот mix_twix » 22 Юни 2015, 15:53

Pipilota написа:
mix_twix написа:На жените вече ще им е трудно да ми откажат, като им покажа на масата малко медицински доводи : )

Пробвай най-напред с жена си и кажи дали е минало, а при настинка сигурно се препоръчва жените да ходят голи до кръста, за да вдигнат бързо настроението на мъжете си. :oops: :mrgreen: :lol:

Нхаххахах :)) Идеята да ходят голи до кръста жените много ми харесва, но все пак трябва да има някакъв контрол, все пак всяко лекарство може да има странични и отрицателни ефекти.
Аватар
mix_twix

Мнениеот qwerryyy » 22 Юни 2015, 16:43

Не иска, че искат голи гърди, ами отгоре на всичко и с претенции какви точно да бъдат гърдите, бива ли такова нещо? :lol: Вие сега ще ги искате само като на холивудска звезда!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Andrey » 01 Юли 2015, 16:34

qwerryyy написа:Не иска, че искат голи гърди, ами отгоре на всичко и с претенции какви точно да бъдат гърдите, бива ли такова нещо? :lol: Вие сега ще ги искате само като на холивудска звезда!

Няма да имаме чак толкова големи претенции, спокойно, вие само да имате какво да покажете ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот Krum » 01 Юли 2015, 17:07

И аз не мисля да съм много претенциозен, стига да има кой да ги показва без свян насреща ми :)
Аватар
Krum

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Юли 2015, 17:16

Аз се чудя що моя все идва и ми наднича в пазвата сякаш е оставил нещо там, а той човекът записвал по още някоя година към сметката ;)
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже