Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
21 Дек 2014, 16:27
Snejna написа:Не вярвам, иначе определено нямаше японците да са столетници, макар че от друга страна, от Япония може всичко да се очаква, знаем ли ги..може с гледане на гърди да доживяват до 100+

Там може да се окаже, че са и по-развратни, от кога има Гейши

)
21 Дек 2014, 18:52
На жените вече ще им е трудно да ми откажат, като им покажа на масата малко медицински доводи : )
22 Дек 2014, 10:26
mix_twix написа:На жените вече ще им е трудно да ми откажат, като им покажа на масата малко медицински доводи : )
Пробвай най-напред с жена си и кажи дали е минало, а при настинка сигурно се препоръчва жените да ходят голи до кръста, за да вдигнат бързо настроението на мъжете си.
22 Дек 2014, 16:49
Аз пък се чудя, жените имат ли нужда да гледат някоя част на мъжкото тяло, за да се чувстват добре ;Р
22 Дек 2014, 16:58
Andrey написа:Аз пък се чудя, жените имат ли нужда да гледат някоя част на мъжкото тяло, за да се чувстват добре ;Р
Само здравите мъже ни карат да се чувстваме добре - хубавата фигура, не ни помага поверието "Под голям камък голяма риба се крие"
22 Юни 2015, 15:53
Pipilota написа:mix_twix написа:На жените вече ще им е трудно да ми откажат, като им покажа на масата малко медицински доводи : )
Пробвай най-напред с жена си и кажи дали е минало, а при настинка сигурно се препоръчва жените да ходят голи до кръста, за да вдигнат бързо настроението на мъжете си.

Нхаххахах

) Идеята да ходят голи до кръста жените много ми харесва, но все пак трябва да има някакъв контрол, все пак всяко лекарство може да има странични и отрицателни ефекти.
22 Юни 2015, 16:43
Не иска, че искат голи гърди, ами отгоре на всичко и с претенции какви точно да бъдат гърдите, бива ли такова нещо?

Вие сега ще ги искате само като на холивудска звезда!
01 Юли 2015, 16:34
qwerryyy написа:Не иска, че искат голи гърди, ами отгоре на всичко и с претенции какви точно да бъдат гърдите, бива ли такова нещо?

Вие сега ще ги искате само като на холивудска звезда!
Няма да имаме чак толкова големи претенции, спокойно, вие само да имате какво да покажете
01 Юли 2015, 17:07
И аз не мисля да съм много претенциозен, стига да има кой да ги показва без свян насреща ми
01 Юли 2015, 17:16
Аз се чудя що моя все идва и ми наднича в пазвата сякаш е оставил нещо там, а той човекът записвал по още някоя година към сметката