Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Мнениеот pavleta » 05 Фев 2016, 14:44

Такива моди не се задържат много, няма кой да им ходи по акъла :grin:
pavleta

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Мнениеот Alex_mor » 11 Фев 2016, 15:42

Да не се лъжем, има мноого мъже и жени, които са се оставили на тая мода, даже са я създали. :lol: :lol: :lol:
Alex_mor

Мнениеот black » 12 Фев 2016, 12:55

Аз се обърках вече - ту искат без косми да си, ту да имаш! Хайде ориентирайте се вече :grin:
black

Мнениеот m0n4eto » 19 Фев 2016, 16:11

В тази тенденцията модата е непрактична. Специално там обезкосмяването не е само до естетика, но се отнася и до хигиена.
Тази нова мода не е за мен
Аватар
m0n4eto

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Фев 2016, 10:03

m0n4eto написа:В тази тенденцията модата е непрактична. Специално там обезкосмяването не е само до естетика, но се отнася и до хигиена.
Тази нова мода не е за мен

Предполагам, че в този случай е по-скоро до мода :) Има някои мацки, които са склонни н атакива експерименти, но мисля, че малко и не бихме ги видели скоро в България. ;) Но за хигиенната гледна точка по-скоро мога да споря, все пак защо са ни създали космати, след като е ни е толкова болно и зле? :) И защо не обезкосмяваме всички животни, за да са по-хигиенични? Според мен вече това е въпрос на новата гледна точка, не казвам, че ходя космата, по тялото си се старая да нямам косми, но си мисля, че това е по-скоро заложена мода. :) Не мисля, че нашите майки или баби са били по-мръсни от нас или по-гнусни, след като не са се обезкосмявали или изобщо или напълно. ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот zagrijena » 25 Фев 2016, 17:12

Както всяко нещо и тази мода ще отмине. Ще дойде друго откачено :mrgreen:
zagrijena

Мнениеот Yarost » 29 Фев 2016, 13:32

Предполагам, че тази мода е по-скоро нещо като социален протест, а не толкова за удобство или пък за някаква конкретна естетика..
Yarost

Мнениеот Pipilota » 29 Фев 2016, 15:32

Yarost написа:Предполагам, че тази мода е по-скоро нещо като социален протест, а не толкова за удобство или пък за някаква конкретна естетика..

Може и това да го има, но мисля, че е по-скоро пънк мода. Макар че може и да е нещо ново измислено от феминистките. :mrgreen: Макар че не виждам никакво желание за равенство, защото в момента дори и мъжете държим да бъдат обезкосмени поне подмишниците.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот m0n4eto » 29 Фев 2016, 18:52

това с феминистките вече е доста спортно. днешните феминистки са тип ева уотсън, дригуте с антидепилирането са някакви фемиекстремистки
Аватар
m0n4eto

Мнениеот analizatorka » 01 Мар 2016, 10:45

Вярно, че има всякакви хора, но едни косми да определят коя е по-феминистка от друга ми се вижда пресилено. Фемиекстремистките доста залитат понякога.
analizatorka

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота