Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Мнениеот dejavu » 07 Авг 2015, 14:35

miron написа:Аз ви предлагам да си пуснем всички косми по тялото и да видим ко шъ стане. :lol:

Всички да си пуснем космите да си растат или всички косми по тялото да си ги пуснеш ти, малко двусмислица ще се получи, но и без друго само вторият вариант е възможен! :lol: :lol:
dejavu

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Мнениеот Pacienti » 07 Авг 2015, 15:16

miron написа:Аз ви предлагам да си пуснем всички косми по тялото и да видим ко шъ стане. :lol:

Тези, които по рождение не са космати ще имат преимущество... :lol:
Pacienti

Мнениеот nushi.kisyova » 07 Авг 2015, 15:21

Pacienti написа:

Тези, които по рождение не са космати ще имат преимущество... :lol:

Ооо определено, не знаете как завиждам на такива хора, най-странното е, че при някои не просто нямат много косми, включително и коса, а точно обратното имат здрава, гъста, плътна коса, а космите по ръце и крака не може да ги откриеш!
nushi.kisyova

Мнениеот Pipilota » 10 Авг 2015, 07:47

Да и такива индивиди има, за нещастие не съм от тях, имам косми навсякъде, та като настане време за обезкосмяване и се изприщвам. :mrgreen:
Затова няма да се съглася на космат експеримент, после щеме е страх да се погледна. :lol: :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Авг 2015, 13:44

Сигурно ще ми държи много топло, ако си оставя косми подмишниците и съм сигурна че изобщо няма да се чувствам комфортно и със сигурност постоянно ще се притеснявам дали случайно не ми се е образувало огромно петно и боята дали пък случайно не е пуснала цвят по блузата ми. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Anka » 12 Авг 2015, 14:02

rabotnata pchela написа:Сигурно ще ми държи много топло, ако си оставя косми подмишниците и съм сигурна че изобщо няма да се чувствам комфортно и със сигурност постоянно ще се притеснявам дали случайно не ми се е образувало огромно петно и боята дали пък случайно не е пуснала цвят по блузата ми. :lol:

да, доста основателни причини за притеснение, мен лично ще ме е срам адски много да си покажа космите, независимо колко ги обичам :lol:
Аватар
Anka

Мнениеот Malina » 12 Авг 2015, 14:33

лелее, моля ви се, че вчера попаднах на един такъв индивид и направо щях да падна, не си беше боядисала мишниците, но определено бяха доста космати! :) Бяхме на басейн с приятели и една уж що годе прилична мацка дойде, докато не разкри какво крие под мишниците си , останахме без думи!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Pacienti » 12 Авг 2015, 17:31

Malina написа:лелее, моля ви се, че вчера попаднах на един такъв индивид и направо щях да падна, не си беше боядисала мишниците, но определено бяха доста космати! :) Бяхме на басейн с приятели и една уж що годе прилична мацка дойде, докато не разкри какво крие под мишниците си , останахме без думи!

Можеше да и услужите с бръснач... :)
Pacienti

Мнениеот Pipilota » 13 Авг 2015, 07:35

Ужас! Даже не мога да си представя как е изглеждала. Това не мога да го приема, да ви кажа честно, по -приемам космите по ръцете, отколкото подмишниците, все пак там стават едни дълги, дебели и гъсти, не е приятна гледка!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Malina » 13 Авг 2015, 14:47

Ами тя жената не го смяташе за проблем изобщо държеше се супер нормално и комфортно :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота