Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

04 Авг 2015, 14:12

Много грозно, как може да се харесва, а и представям си как се вмирисва по цял ден, сега в жегата, дори и да нямам косми усещам зверска миризма, та представям си каква смрад ще е с някакви големи косми! :shock:

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

04 Авг 2015, 14:49

Malina написа:Много грозно, как може да се харесва, а и представям си как се вмирисва по цял ден, сега в жегата, дори и да нямам косми усещам зверска миризма, та представям си каква смрад ще е с някакви големи косми! :shock:

Едни хора миришат повече, други по-малко, аз смиля, че и с коси все така няма да си мириша, просто защото по принцип не мириша, когато се потя, предполагам, че ако не се изкъпя вечерта до сутринта ще съм се вкиснала, но при поддържане на една нормална хигиена, то няма проблеми... Даже гаджето ми каза, че след един концерт с много скачане, все още съм му миришела на бебе :mrgreen:

04 Авг 2015, 15:29

Не смятам, че е така, все пак миризмата идва от бацилите, а те със сигурност ще се чувстват по-комфортно на повече косми. А и миризмата там ще става все по-упорита!

05 Авг 2015, 11:57

Bambaa написа:Едни хора миришат повече, други по-малко, аз смиля, че и с коси все така няма да си мириша, просто защото по принцип не мириша, когато се потя, предполагам, че ако не се изкъпя вечерта до сутринта ще съм се вкиснала, но при поддържане на една нормална хигиена, то няма проблеми... Даже гаджето ми каза, че след един концерт с много скачане, все още съм му миришела на бебе :mrgreen:

Гаджето ти защо ходи да души бебета? :lol:

05 Авг 2015, 12:48

:lol: :lol: :lol: :lol: оф, марсуу, как можа да го кажеш и то в темата с космите!

Ще си направя подмишните с цветовете на дъгата, сега са модерни!

06 Авг 2015, 12:25

Ваня Стойчева написа:Не смятам, че е така, все пак миризмата идва от бацилите, а те със сигурност ще се чувстват по-комфортно на повече косми. А и миризмата там ще става все по-упорита!

Именно защото идва от бацилите, окосмяването е естествената защита на тялото против тях...
Не ме разбирай погрешно, не съм привърженик. :)

06 Авг 2015, 12:57

Pacienti написа:
Ваня Стойчева написа:Не смятам, че е така, все пак миризмата идва от бацилите, а те със сигурност ще се чувстват по-комфортно на повече косми. А и миризмата там ще става все по-упорита!

Именно защото идва от бацилите, окосмяването е естествената защита на тялото против тях...
Не ме разбирай погрешно, не съм привърженик. :)

Не намирам логика, възможността им за размножаване при наличие на окосмяване е доста по-голяма, а те не идват отвън, те живеят по кожата ни :idea:

06 Авг 2015, 13:37

Не е ли по-логично да се чувстват като у тях си между космите? :roll: Аз не мисля, че някой с косми мирише по-малко от някой без косми.
Ина космите са с цел да диша кожата от там, затова по такива деликатни места имаме повече косми, а не по случайност. :)

06 Авг 2015, 14:42

mix_twix написа:Не е ли по-логично да се чувстват като у тях си между космите? :roll: Аз не мисля, че някой с косми мирише по-малко от някой без косми.
Ина космите са с цел да диша кожата от там, затова по такива деликатни места имаме повече косми, а не по случайност. :)

Да, реално това е причината :idea:

06 Авг 2015, 16:48

Аз ви предлагам да си пуснем всички косми по тялото и да видим ко шъ стане. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14