Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот Jully » 23 Фев 2016, 16:07

rose_92 написа:Еми то така като гледам и аз ще се виждам с моите приятелки 1-2 пъти годишно, защото се изкарват "много заети". Представям си, когато забременеят и имат деца, то тогава изобщо няма и да се виждаме, а този момент не ми се вижда много далече в бъдещето. Сега обаче не приемам оправданията им, че нямали време - всеки човек има ангажименти, не са само те, но когато искаш да се видиш с някого, винаги ще намериш време и начин това да стане. Когато не ти пука особено за даден човек, се оправдаваш. :) Да не говоря и колко близко живеем, но пак не става. :lol: Явно на мен не ми е писано да имам истински приятелки, с които да споделям, да излизаме, да се търсим и т.н. Винаги съм била заобиколена от използвачки, които са ме търсили само, когато няма с кой друг да излязат или когато са били сами без гаджета - после забравят за мен. Аз не съм такъв човек и затова не ги разбирам. :???:

Rose_92! Това е ужасно, но съм минала по същия път, мога да кажа, че чак сега намерих приятелки, които мога да определя като истински, или кой знае, в човешките отношения нищо не е сигурно. :roll: Но когато бях по-млада повечето ми приятелки все нямаха време за мен, а все си намираха време да се видят с някой друг, това е смешно и абсурдно. Явно наистина не са искали да се виждат с мен, а е много трудно да създаваш приятелства с годините. За щастие попаднах на уникални колеги, с които си изкарвам страхотно и на работа и извън работа. Надявам се, че и ти ще успееш да намериш своите хора, с които да се чувстваш добре, а да си намериш приятелка наистина е трудно, но успееш ли е безценно. Съдя по коментарите ти, че си доста млада. В тази възраст сякаш всички мислим само за гаджетата си и забравяме за истинските хора, от които се нуждае душата ни, надявам се скоро да отмине това покрай теб и да се радваш на истинско приятелство с някоя жена! :grouphug:
Аватар
Jully

Мнениеот Локумът » 23 Фев 2016, 17:03

Ето ви една много показателна картинка за всичко, което казвате. :) И все пак държа да вметна, въпреки всичко, понеже темата стана доста сериозна, че всяко стадо си има своите изключения. :mrgreen:
12746421_10207283764586053_176285609_n.jpg
12746421_10207283764586053_176285609_n.jpg (47.76 KiB) Прегледано 776 пъти
Аватар
Локумът

Мнениеот rose_92 » 23 Фев 2016, 21:24

Jully, благодаря ти! Надявам се някога да си намеря дори само 1, но истинска.. :razz:
А иначе..по закона на Мърфи днес прибирайки се към вкъщи, срещнах едната от моите приятелки случайно. :lol: :lol: Правеше се на много мила и обеща, че ще се видим.. :grin: Да - сигурно за Коледа. :grin: :lol: Ама дори и да се видим, то това не е истинско приятелство и никога няма да бъде, а на тези години за съжаление много трудно се създават нови приятелства, но ще се надявам.
А относно гаджетата - еми не знам, аз не съм така. Имам приятел, но заради него не изоставям близките до мен хора и никога не бих го направила. Може и от зодията да е - аз съм овен, а ние сме много привързани и към приятелите си, и към гаджетата и не ги оставяме ей така и примерно да ги заменим с нови.

Иначе сигурно и моите приятелки са така както тези на картинката на Локума, когато си тръгна. :lol:
rose_92

Мнениеот Monika_Spasova » 24 Фев 2016, 11:43

rose_92 да ти кажа за мен повечето жени са такива. Моите приятелки също рядко ми се обаждат, все нямат време и съмс игурна че зад гърба ми е много интересно. :banghead: Но какво да се прави, май това е присъщо на жените да клюкарят. Особено тези, които вечно говорят миличко, сладичко, все гушкат и подобни, те са.. най-големите пипелянки! от тях :dogrun: наделече! :bump:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rose_92 » 24 Фев 2016, 14:45

Monika_Spasova написа:rose_92 да ти кажа за мен повечето жени са такива. Моите приятелки също рядко ми се обаждат, все нямат време и съмс игурна че зад гърба ми е много интересно. :banghead: Но какво да се прави, май това е присъщо на жените да клюкарят. Особено тези, които вечно говорят миличко, сладичко, все гушкат и подобни, те са.. най-големите пипелянки! от тях :dogrun: наделече! :bump:

Да, така е. Пред теб се правят на такива, каквито не са, а зад гърба ти си показват истинската същност. Лицемерки големи.. Или дори и да ти кажат нещо, то ще го напишат в чата да речем, защото нямат смелост да го направят в лицето. :)
rose_92

Мнениеот Локумът » 24 Фев 2016, 14:48

Ей, тея хлапета бе! Къде остана женския бой? :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот pavleta » 25 Фев 2016, 12:11

Момичета, приятелството се доказва. Само на приказки всеки може. Както казват, трябва да изядеш една торба сол с някого, за да кажеш, че го познаваш и ти е приятел. С моята приятелка сме имали всякакви ситуации, и тя ми е помагала, и аз на нея. Вече не живеем в един град, но продължаваме да сме близки.
pavleta

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот balsam » 28 Мар 2016, 15:12

Някои се правят на големи разбирачи, но винаги се появява някоя жена, която им разбива наученото досега :mrgreen: .
balsam

Мнениеот Rali_hr » 29 Мар 2016, 09:25

Не им е лесно на мъжете, само правила, само изискваме, само се правим на нещо много специално, а всъщност сме отегчени и разлигавени. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот black » 29 Мар 2016, 11:02

balsam написа:Някои се правят на големи разбирачи, но винаги се появява някоя жена, която им разбива наученото досега :mrgreen: .

Права си, аз се смятам за голям играч, но се появи една, която направо ми скри шапката. И взех, че се ожених за нея :grin: .
black

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси