Яница.Желязкова написа:Dr Violina Todeva написа:Яница.Желязкова написа:Здравейте, др. Тодева! Имам проблеми с няколко пъпки по лицето, които имаха жило и постоянно имаха гной, мазах ги с Гентамицин и след като се махна и жилото сега вече тепърва почват да зарастват, но ще останат вдлъбнати белези. Въпросът ми е с какво да ги мажа, за да ги позалича и да изравня pкожата до колкото е възможно само с мазане, разбира се ?
Здравейте!
Препоръчвам Ви да използвате Триакнеал! Започнете през вечер за 2 седмици, след което всяка вечер! Използвайте минимум една година!
С уважение,
д-р Тодева
А кой вид - Триакнеал експерт емулсия при несъвършенства и остатъчни следи или Триакнеал третиращ крем за акнеична кожа при тежки форми на несъвършенства, понеже и при двата продукта виждам, че има споменато действие относно белези и следи, но второто до колкото виждам е предимно за акне, каквото аз нямам по принцип ?
ArinaH написа:Здравейте! Заради подкожни косъмчета, които впоследствие се превърнаха в ранички, ми останаха белези - тъмни петънца по кожата. Може ли да ми препоръчате нещо, с което да се махнат?
desislava27 написа:Здравейте! Получих стрии след раждане. Ходих на микродермабразио процедури, използвах Jorjea за стрии, био ойл, олио с кокосово масло, зехтин, мас, хидроколагенов гел. И имаше малък ефект. Какво бихте ми препоръчали за тях?
Имам и малък белег до пъпа- с какво да го третирам?
Благодаря предварително!
Антония.Колева написа:Здравейте!
Какво препоръчвате за заличаване на белези от Варицела при тригодишно дете?
Благодаря!
Dr Violina Todeva написа:Антония.Колева написа:Здравейте!
Благодаря!
Здравейте!
Преди колко време е преболедувана варицелата и какви са белезите?
С уважение,
д-р Тодева
Антония.Колева написа:Dr Violina Todeva написа:Антония.Колева написа:Здравейте!
Благодаря!
Здравейте!
Преди колко време е преболедувана варицелата и какви са белезите?
С уважение,
д-р Тодева
Здравейте! Варицелата я пребуледува в края на миналата година, като коричките паднаха около 5-6 Януари тази година. Прилагам снимка на белезите, които ме притесняват. За съжаление качесвото на снимката е лошо, но по-добро в момента не мога да постигна. Белезите изглеждат като малки дупчици в кожата. Това, което ме притеснява е, че са по лицето.
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта