Gold написа:Защо пролетта, заради символиката с обновяването ли? Ако ще правим символични промени - може. Но ако ще правим истински, то не трябва да са да сезонна тенденция, а както се казва, да е евъргрийн
fairy написа:Gold написа:Защо пролетта, заради символиката с обновяването ли? Ако ще правим символични промени - може. Но ако ще правим истински, то не трябва да са да сезонна тенденция, а както се казва, да е евъргрийн
Ясно е, че сериозните и големи промени не питат кога да дойдат, за тях няма сезони.Аз през пролетта живвам и ми се иска да направя нещо, което не е присъщо за мен и което да ме извади от застоя през зимата. Аз поне така се чувствам
Gold написа:Аз предполагам, че тези психолози говорят за пролет и промяна за те накарат да свързваш автоматично понятието промяна с някакво приятно чувство (избрали са да е пролет, като универсално за повечето хора) та всеки път, кого мислиш за промяна, са мислиш и за приятното чувство, а не толкова до сезона като определено време.
tinkerbell написа:Зависи и от промяната, която се предприема. Ако е пролетно почистване, очевидно пролетта е удачния сезонНо за повечето неща, едва ли сезона е отправната точка. Ако чакаме пролетта да ни мотивира за належащите промени, значи да ги отлагаме излишно...
irka написа:Мен ме наляга една пролетна умора и при мен действието е обратно - нито ми е до промени, нито ми е жизнерадостно! Не знам какво да пия, за да не се чувствам така, чак толкова е зле положението!
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта