Защо понякога ни се дояждат разни неща, дали означава нещо?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Защо понякога ни се дояждат разни неща, дали означава нещо?

Мнениеот moni.sparrow » 28 Ное 2014, 16:54

Особено жените, смятам, че доста добре ще ме разберат за какво говоря!
По-специално ние имаме период в месеца, когато можем да убием всеки изпречил ни се на пътя до онова сладко нещо, което може да реши всеки проблем :lol: :lol:
index.jpg
index.jpg (16.05 KiB) Прегледано 1608 пъти

В такива моменти, винаги се сещам дали има нещо, което да ни липсва, за да ни се дояжда толкова много сладко :roll: Но като се сетя, че май повечето бременни налитат доста на киселото :roll: явно си има някаква зависимост и за да ни се преяжда, явно има някаква липса или поне до такова заключение стигам аз :?

Дали, според вас това важи и за любимите ни храни :?: По принцип много обичам кисело, но дали това означава, че средата в организма ми по принцип е твърде алкална? :o :roll:
Вие можете ли да направите някаква връзка между това какво ни се дояжда и дали има някаква връзка с нуждите на тялото ни :?
moni.sparrow

Re: Защо понякога ни се дояждат разни неща, дали означава нещо?

Мнениеот PasDeDeux » 28 Ное 2014, 17:06

Не смятам, че има някаква особена връзка, а и на мен рядко ми се яде нещо преди цикъл да кажем, предпочитам да карам на чай и кафе :idea: :idea:
PasDeDeux

Мнениеот S_Milenska » 01 Дек 2014, 12:14

На мен много рядко ми се случва да ми се преяжда нещо, да речем на 3-4 месеца по веднъж :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот irka » 15 Фев 2016, 14:22

Преяжда ми се нещо, което не съм го яла от дълго време и тялото ми просто си го иска. :grin:
irka

Мнениеот silver933 » 15 Фев 2016, 16:13

На жените все се преяжда нещо, защото вечно са на диета.
:) Аз си мисля, че преяждането на нещо е точно, защото не си го ял скоро или го обичаш, но не си се сещал.
може и да е някаква чиста нужда на тялото, когато ти се преяде нещо много солено, или обратно - сладко. :) Иначе останалото е по вина на мозъка - лакомия.
Аватар
silver933

Мнениеот pavleta » 16 Фев 2016, 17:34

Минаваш някъде, замирише ти на нещо вкусно - как да не ти се прияде? :grin: И вчера да си го ял миризмата те подсеща пак да си хапнеш.
pavleta

Мнениеот silver933 » 29 Фев 2016, 17:07

pavleta написа:Минаваш някъде, замирише ти на нещо вкусно - как да не ти се прияде? :grin: И вчера да си го ял миризмата те подсеща пак да си хапнеш.

То затова бях отприщил седалище като от рап клип с тея миризми, всяка сутрин покрай една пекарна, познай какъв беше резултата... ;) Ама както казах по-нагоре, всичко е в мозъка, той е главният виновник за лакомията ни. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот iwoni » 29 Фев 2016, 17:15

Да му мислят сладокусите, горките, сигурно не могат се отърва от изкушения! :grin: Прихапни това, прихапни си онова и не се усещаш как се тъпчеш като хамстер. Означава, че не се контролираш в повечето случаи.
iwoni

Мнениеот S_Milenska » 20 Май 2016, 12:54

Мисля, че е нормално да ти се преяждат някакви неща, но да означават нещо 0- не. :) Просто спомена за определен вкус, понякога изплува. :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот klara » 20 Май 2016, 14:25

При бременните може и да означава нещо, но иначе едва ли :grin: .
klara

Назад към Рецепти и полезни съвети