С моя приятел ходим даже от повече години от вас и аз също напоследък имах такова усещане за връзката ни..Обаче..мисля, че ключът е в твоите ръце. Еми облечи нещо различно, което не е виждал, нещо секси, наведи се пред него няколко пъти.

Дръж се по-предизвикателно, за да събудиш желанието у него. При мен подейства един прост черен клин и ботуши до коляното (аз по принцип все ходя по-елегантно - с панталони и боти и затова облеклото ми определено му направи впечатление).

Може да ти звучи смешно, но е факт. После нещата си станаха както някога (със страст и желание, а не сякаш по задължение). Сега обмислям утре как да се облека.
Мисля, че жената трябва да полага усилия винаги (дори и след години). Ако ти ходиш пред него рошава, без грим, с широки домашни дрехи или нещо такова или просто всеки път си си същата - еми нормално да не те желае както преди. Трябва да опиташ всеки път да бъдеш малко по-различна, за да събуждаш интереса и желанието у него. Това е. Ако това не помогне, то значи тази връзка няма бъдеще..